30.rész

7.5K 195 23
                                    

Connor szemszöge:

Komolyan nem hiszem el, hogy itt van Chris Dice a szobámban. Sosem gondoltam volna. Olyan szexi a srác. És belegondolni, hogy ma majdnem megcsókolt. Életem egyik, ha nem a legszebb pillanata lett volna. De sajnos ő nem meleg, és barátnője is van. Aki szintén itt ül mellettem.

Szörnyű alak vagyok. Eddig fel se fogtam, hogy mit tettem. Bántottam Zoe-t azért, mert azt akartam, hogy Chris figyeljen rám. Minden szava igaz volt. Mikor a buliban szétvert én tényleg élveztem. Mazochista lennék? Vagy csak azért élveztem mert ő felettem volt? Vagy csak mert ő vert meg. Fogalmam sincs.

Fogalmam sincs mikor jöttem rá, hogy meleg vagyok. Eddig próbáltam elnyomni magamban. Tudat alatt tettem ezeket. Mármint nyilván magamnál voltam, csak nem tudtam, hogy Chris miatt tettem mindezt. Aztán amikor a buliban szétvert, és fölöttem feküdt, rájöttem, hogy baszki. Valószínűleg meleg vagyok, és bejön Chris.

Ötletem sincs mi lesz ezután. Nem tudom, hogyan mondjam el a szüleimnek, és nem tudom, hogy fogok ezután bárki szemébe nézni. Az egy dolog, hogy most senki sem beszélt rólam, de ha ott leszek, más lesz. Teljesen kilátástalan a helyzetem.

Zoe szemszöge:

-Figyelj Connor. Holnap reggel eljövünk érted, és elviszünk suliba.-szólal meg Chris.

-Komolyan? Nem baj?-pillant először a barátomra, majd rám.

-Dehogy baj.-mosolyodok el.


Még egy kicsit beszélgettünk, majd Chris  hazavitt. Otthon tanultam holnapra, és megcsináltam a házikat. Vacsoránál beszámoltam a szüleimnek a napomról, a reggeli akciót kihagyva. A délutánt se meséltem el, azt mondtam Chris-sel voltam. Végülis majdnem teljesen igaz, tehát hazudni nem hazudtam.

Vacsi után elmeséltem a többieknek a messenger csoportunkban, hogy mi volt Connor-ral. Mindenki egyetértett abban, hogy Connor ha szeretne, jöhet velünk bandázni. Illetve közöltem azt is, hogy holnap reggel velünk jön suliba. Még érdeklődtem kicsit Nikole állapota felől, aki már szerencsére jobban van, és jövő héten valószínűleg már tud jönni.

Este gyorsan lezuhanyoztam, majd bebújtam az ágyamba, és felhívtam Chris-t facetime-on. Igaz nem rég láttam, de hiányzik a hülye feje.

*Szia bébi. Hiányoztam?*-kérdezi a kamerába vigyorogva. Csak megcsóválom a fejem.

*Ugyan már. Sokat képzelsz magadról.*-vigyorgok én is.

*Épp eleget. Még Connor-nak is bejövök. A lányok bomlanak értem. Jó fej vagyok, vicces. Szexi. Ráadásul a legszebb lány a barátnőm. Szerintem képzelhetek ennyit magamról.*-mosolyog rám bájosan, mire elnevetem magam.

*Ha leesnél az egódról a földre, valós, hogy belehalnál.*-mondom komolyan, mire elneveti magát. Imádom, mikor nevet.

*Így szeretsz*

*Inkább ezzel együtt*-dobok puszit a kamerába.


Kicsit még beszéltünk, aztán elálmosodtam, szóval elköszöntem tőle. Azt mondta, ő még néz egy kis Harry Pottert. Ez van. HP fant csináltam belőle. Nincs mese, ami jó, az jó. Mondjuk este 11 van, de ő tudja.


Másnap reggel vidáman keltem. Nemsoká karácsony, a kedvenc ünnepem. A jövőhét az utolsó hét a szünet előtt.

Gyorsan elkészültem mindennel, majd anyáéktól elköszönve kimentem a házból. Chris már a ház előtt állt, Connor-ral az oldalán. Igaz, hozzá közelebb lakik a fiú.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang