23.rész

8.2K 229 41
                                    

Figyelem! A részben sok káromkodás van, és innentől szerintem lesz is benne, mert akármennyire is nem nőies, én rendszeresen használok káromkodásokat, és egy-két részbe, mint most is, szerintem illik. :D Csak ennyi! Puszi!

Chris szemszöge:

Pár perccel korábban:

-Mutasd a csuklód.-fogtam meg óvatosan az említett testrészét. Látszik a csuklóján az ujjainak a nyoma.-Megölöm.-mondtam, és elindultam arra, amerről jöttek.

Hallottam, ahogy Zoe még utánam kiállt, de nem álltam meg. Ha nem is ölöm meg...pedig nagyon nagy vágyat érzek rá, akkor is szétverem a köcsög fejét. Tudja már hol a helye baszki. Nem először piszkálja Zoet, de eddig szó nélkül hagytam, és ez a kis senkiházi pulya azt hitte, hogy szabad. De most megtanítom neki, hogy kurvára nem. Terveim szerint, ha végzek vele, már csak keresztapa lehet.

-Chris, hova mész?-tesztte a vállamra kezét Justin.

-Szétverni a fejét ennek a baromarcnak.-feleltem higgadtan.

-Segítek.-válaszolta ő is, én pedig hirtelen megálltam, aminek következtében nekem jött. Kérdőn néztem rá.-Hallottam miket mondott Zoenak, láttam, ahogyan rángatta, és láttam a csuklóján a keze nyomát. Megtanítjuk hol a helye.

-Azt hittem azért jöttél, hogy megállíts.-feleltem neki még mindig furán nézve.

-Az túl klisés lenne. Ritkán olvashatsz vagy láthatsz olyat, amikor a haver segít. A tipikus az, amikor meg akarja állítani.-magyarázta elszántan.

-Te szoktál olvasni?-kérdeztem.

-Chris..komolyan, néha kétségbe vonom, hogy mi tényleg barátok vagyunk.

-Szívatlak haver.-bokszoltam a vállába nevetve.

-Na menjünk.-indult meg, én pedig követtem.

Ez a bájgúnár épp egy ribancnak mesélte, milyen módon tenné magáévá, miközben a csaj éppen az ölében ült. Undorító egy alak, annyi szent. Odaálltam mellé, de olyan részeg volt, hogy nem vett észre. Vagy szimplán csak nem ismert meg. Esetleg leszart. Tök mindegy, mindjárt úgyis rájön ki vagyok.

-Pöcsfej! Beszélgessünk el egy kicsit arról, hogy mégis milyen fajta piát ittál, hogy elég bátorságot vegyél ahhoz, hogy hozzászólj a barátnőmhöz?-kérdeztem rá. Szavaimat hallva felém kapta a fejét. Ijedten nézett rám, majd a mellettem álló Justinra emelte a tekintetét.

-Chris! Heló haver, hogy vagy?-vigyorgott rám. Próbált imponálni az ölében terpeszkedő csajnak.

-Oh, rosszul hallottam. Haver. Ezt mondtad ugye? Nos kedves haver,-nyomtam meg a haver szót.- had világosítsalak fel. Nekem csak olyan haverjaim vannak, akik tiszteletben tartják, hogy ami az enyém, az az enyém. És senki másé. Másrészt. Nekem nincsenek gerinctelen féreg haverjaim, akik többszöri visszautasításra is nyomulnak, mint állat. Mellesleg egyikük sem modortalan, erőszakos, vagy undorító. Nos mivel te sajnos mind vagy, nem vagyunk haverok. -magyaráztam lassan, hogy a részeg fejével megértse. Mellesleg egy szép kis lila folt már díszelgett a jobb szeme alatt Justin jóvoltából.

-Nem értem miről beszélsz.-vigyorgott még mindig, de láttam a szemében csillogó félelmet.

-Kedvesem.-pillantottam a csajra.-Szerintem jobb lenne, ha most magunkra hagynál. Nem szeretném, hogy a méregdrágának látszódó ruhád esetleg véres legyen, vagy bármi.-A csaj rémülten kapkodta a fejét hármunk között, aztán inkább felállt Connor öléből és eltipegett a legalább tízcentis magassarkújában.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now