65.rész

4.3K 133 4
                                    

Miután mindenkitől elköszöntünk, Chris-sel bementünk a szobánkba. Nagyon elfáradtam a mai napon, ugye a repülés, meg a fürdés, viszont nagyon jól éreztem magam. És izgatottan várom a holnapot. Majd reggelinél beszéljük meg a programokat.

Mikor megfordultam, Chris már a bőröndjébe mászva kereste a pizsamaként használt rövid melegítőnadrágját, a neszesszere és a törölközője már ott hevert mellette.

Ezt látva én is megindultam a cuccaim felé és törökülésbe helyezkedve kicipzároztam a bőröndöt. Az enyémben szépen minden össze volt hajtogatva, és rögtön megtaláltam mindent, mert direkt felülre pakoltam, tekintve, hogy azok végig kelleni fognak. Ellentétben a Chris bőröndje olyan volt, mintha egy hurrikán söpört volna végig rajta. Apropó bőröndök, holnap ki kéne szedni a ruhákat, és a szekrénybe kéne tenni őket.

-Na bébi, végre megtaláltam a cuccaimat.-nevetett fel Chris. -Együtt fürdünk, vagy külön?-néz rám mosolyogva.

-Együtt.-mosolygok rá vissza, aztán felkászálódtam a földről, és besétáltunk a fürdőbe.

A fürdőszobába érve lepakoltuk a ruhákat és elkezdtünk levetkőzni. Mikor ledobtam a még nedves fürdőruhát a földre, gyorsan beálltam a zuhany alá, és megnyitottam a meleg vizet. Chris is csatlakozott hozzám, kezében a tusfürdőinkkel és a samponokkal.

-Szerinted holnap mi lesz a program?-kérdezem miközben kinyomtam a kezembe Chris tusfürdőjét, és elkezdtem megmosni a hátát.-Csak azért, hogy megmossam-e a hajam. Mert ha holnap is fürdünk akkor nem kell, de ha esetleg várost nézünk vagy ilyesmi akkor megmosom, mert a sós víztől összecsomósodott.-magyarázom, közben már lemostam a habot a hátáról, és megfordulok, hogy ő is megtudja mosni az enyémet.

-Hát bébi, fogalmam sincs. Justin az búvárkodni akar, hogy megnézze azt a halat, de szerintem az nem egész napos program. Ráadásul a többség dönt.- mondja, miközben lágyan masszírozza a hátamat.

-Áh szerintem nem mosom meg, még a holnapot kibírja, akkor is, ha nem fürdünk.-döntöttem el, közben megfordultam és átöleltem Chris nyakát. Arcomat a nyakhajlatába fúrtam, és élveztem a meleg vizet, amint végigfolyik a hátamon.

Hamarosan mind a ketten kiszálltunk a zuhanyfülkéből, és törölközőbe bugyolálva ácsorogtunk a tükör előtt, és fogat mostunk. Chris végzett hamarabb, mert ő előbb kezdte, és amíg én mostam tovább, addig ő fel is öltözött. A pizsije egy alsóból és a rövidnadrágból állt. A pólót, amit behozott magával, nekem szánta. Mikor végzett mindennel, elhagyta a fürdőt.

Gyorsan befejeztem a fogmosást. Jól megtöröltem a vizes hajamat, amit végül nem mostam meg, csak megpróbáltam simán vízzel kiöblíteni a sós vizet belőle.  Úgy döntöttem, hogy nem szárítom meg, mivel még mindig nagyon  jó idő van, ráadásul nagyon késő van ahhoz, hogy elkezdjek szórakozni a hajszárítóval. Gyorsan felkaptam a fekete pamut rövidnadrágomat, és felvettem Chris pólóját, aztán én is elhagytam a fürdőt.

A fiú az ágyon fekve telefonált, és a szavaiból ítélve az anyukájával beszélt.

-Pont most végzett.-pillantott rám, és mosolyogva kinyújtott karral invitált magához. Felmásztam az ágyra, és odamásztam hozzá.-Persze, adom. Jó éjt anya. Szeretlek. Puszilom apát is. Igen. Szia.-köszönt el, aztán mosolyogva odaadta a telefont.

-Szia.-köszöntem.

-Szia drágám.-köszönt az anyukája mosolygós hangon.

Beszéltünk pár szót, aztán elköszöntünk, és leraktuk a telefont.

-Én is felhívom anyáékat.-veszem el az éjjeliszekrényről a telefont.

Anyát videóhívásban hívtam fel.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now