24.rész

8.3K 244 19
                                    

Chris szemszöge:

A mosdóba benyitva kipateroltam az ott nyalakodó párt, és bevágtam az ajtót. Lihegve a csapra támaszkodtam, és a tükörbe néztem. Könnyen megúsztam ezt a verekedést. Csak a szám van felrepedve meg a bal szemem alatt kicsit lila. Azonban csupa vér vagyok. És csak egy kevés az enyém. Baszki már, majdnem megöltem. Mondjuk megérdemelte volna, de azért mégis. Faszomat bele.

Megszorítottam a mosdókagyló szélét, és gondolkodni kezdtem. Muszáj megmosnom az arcomat. Igazából itthon vagyok, le is zuhanyozhatnék. Bezártam az ajtót, és lekapkodtam a véres ruhákat, aztán beálltam a zuhanykabinba. A hideg vizet nyitottam meg, muszáj lehűtenem magamat, mert fűt az ideg. Sosem mondtam senkinek. Csak a fiúk tudták, de nekik se mondtam, rájöttek maguktól. Dühkezelési problémáim vannak. Nehezen lehet kihozni a sodromból, de ha megtörténik...Ha nem lett volna ott Zoe, valószínűleg tényleg megölöm.

Időközben lemostam az arcomat is vízzel, és tusfürdőt is használtam. Miután ezzel megvoltam, kiszálltam a kabinból, és egy törölközőt csavartam a derekam köré. Leültem a kád szélére és előkaptam a telefonomat. Megnéztem rajta az időt, ami hajnali 3-at mutat. Durva, hogy elszaladt az idő.

Az ajtón halk kopogást hallottam. Odafordítottam a fejemet.

-Chris..te vagy bent?-kérdezte halkan Zoe. Szavak nélkül odaléptem, és kinyitottam az ajtót neki és beengedtem őt. Rám pillantott, és szorosan átölelt. Nem érdekelte, hogy még vizes voltam, úgy kapaszkodott belém, mintha csak az élete múlna rajta. Átkaroltam én is, és szorosan tartottam.

Zoe szemszöge:

Elkezdtem átvágni a tömegen. Sejtem, hogy hol lehet. Valószínűleg a mosdóba ment. De melyikbe? A szobájához tartozóba, vagy a különlévőbe? Mindegy megpróbálom mind a kettőt.

Először az övébe mentem..volna. Ez a terv már ott elbotlott, hogy a szobája zárva van. Szóval most két lehetőség van. Vagy bezárta magát, vagy a lenti fürdőben van.

Lesétáltam a lépcsőn és elmentem a fürdőig. Megálltam az ajtó előtt. Csend van bent, de a lámpa fénye kiszűrődik. Halkan bekopogtam.

-Chris..te vagy bent?-kérdeztem halkan. Az ajtó hirtelen kinyílt, és Chris állt előttem egy szál törölközőben a derekán. A mellkasa még vizes volt, szóval gondolom zuhanyzott. Nem érdekelt, hogy vizes, szorosan átöleltem. Ő is átkarolt, és csak ácsorogtunk ölelkezve pár percig. Végül lassan elváltunk egymástól.



-Mi volt ez az egész Chris?-kérdeztem tőle csendben. Már felöltözött, talált tiszta ruhát az egyik szekrényben, és most már a kádnak támasztva a hátunkat ülünk a földön. Eddig csend volt, csak a lélegzetvételeinket lehetett hallani. Viszont annyira érdekel mi van vele, muszáj volt megtörnöm a csendet.

-Ideges lettem. Nem akartam ennyire durva lenni tudod?-pillantott rám teljesen összetörve.-Csak meg akartam tanítani arra, hogy következményei vannak a tetteinek. De elszállt az agyam.-hangja rekedt volt, és tele volt szomorúsággal és kétségbeeséssel.-Ha nem vagy ott....én..valószínűleg...én..-nem tudta kimondani. Nem is kell.

-Shh. Nem kell kimondani.-tettem a kezem az arcára, mire rám pillantott.

-Nem akartam ezt. Nagyon nem. Csak ahogy arra gondoltam, hogy mi lett volna, ha Justin nem talál rátok. Ahogy láttam a keze nyomát a csuklódon. Ellepte az agyam a köd, és csak azt a perverz vigyorát láttam magam előtt.-vette szaggatottan a levegőt. Még sosem láttam őt így. Hogy őszinte legyek fájt így látnom. Ő mindig erős, és magabiztos, ehelyett most teljesen össze volt törve.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now