22.rész

8K 236 40
                                    

Beléptünk az ajtón, a zene dübörgött a hangszórókból. A bútorok odébb voltak tolva, mindenki táncolt, és mindenki kezében az a tipikus piros műanyag pohár volt. El sem hiszem, hogy tényleg a barátom házibulijában vagyok.

-Sziasztok!-ordított Chris vigyorogva, mert ha simán köszön a dübörgő zene miatt nem hallottuk volna.-Bébi, de jó bőr lettél! Na nem mintha eddig nem lettél volna!-vigyorgott rám, majd magához húzott egy csókra. Chris is átöltözött egy kicsit, fekete szaggatott farmer, és sima fekete póló, de még így is egy görög istenre hasonlít.

-Izé..köszi.-mondtam elpirulva.

-Dice! Van pia?-kérdezte hirtelen Justin.

-Ez egy kérdés volt?-kérdezte Chris.

-Igazad van, megyek a konyhába, kiszolgálom magam.-mondta nevetve, majd Katet karon ragadva elindult a konyha fele.

Chris megfogta a kezem, és ujjait rákulcsolta az enyémekre.

-Gyere, igyál valamit.-mondta a fülembe. Érződött az illatán, hogy ivott már legalább egy pohárral, de közel sem volt részeg, ami nyugtató.

-Nem szeretnék inni..

-Ihatsz üdítőt is, nem kell piát. Na gyere, van minden.

-Hát jó, egy kólába nem halok bele.-adtam be a derekam.

-Ez a beszéd! Gyere.-indultunk el a konyha irányába.

Alig lehetett elférni a házban, mindenhol emberek voltak, a háromnegyedét nem is tudom kicsoda. Voltak a suliból egy csomóan, egy-kettőt ismerek személyesen, de a legtöbbet csak látásból. Fogalmam sincs ki ez a sok ember.

Beértünk a konyhába, a pultok tele voltak különböző piákkal, üdítőkkel, volt az a tipikus sörös hordó vagy mi is.

-Mit kérsz?-kérdezte Chris miközben feltett a pultra. Mondjuk nem tudom miért, de a magassarkúm miatt jól esett ülni, pedig még nem is járkáltam benne sokat, de már fájt a lábam.

-Nem tudom, valamit ami nem alkohol.

-Tessék.-adott a kezembe egy dobozos kólát, és beállt a lábam közé, miközben ő is egy ugyanolyan kólát szürcsölgetett, mint amit nekem is adott.

Kibontottam a dobozt, és elkezdtem óvatosan inni, nehogy lejöjjön a rúzsom, bár úgyis mindegy, de azért próbálok vigyázni rá. Chris egyik keze közben a derekamon pihent, miközben még mindig a lábam között állt a pult előtt.

-Heló skacok!-jött oda hozzánk Norma és Jeremy is.

-Sziasztok.-köszöntem. Ide szerencsére nem hallatszik be nagyon a zene, lehet halkabban beszélni is.

-Aztakurva Zoe! Még sosem láttalak így felöltözve. De nagyon dögös, tetszik.-bókolt Jeremy, mire ismét elpirultam, és éreztem, hogy Chris keze erősebben tart.

-Köszi, de ne szokd meg. Kate műve.

-Kár, persze eddig is csinos voltál, de ez nagyon dög.-mondta tovább, mire Chris nem bírta tovább.

-Igen, nagyon dögös a barátnőm.-nyomta meg az utolsó szót jelezve, hogy tudja hol a helye.

-Okkké....Tényleg csinos vagy Zoe.-mentette a menthetőt Norma. Érezte a feszültséget.

-Nyugi haver, tudom, hogy Zoe a barátnőd, nem is akartam elvenni tőled, csak megdicsértem őt. Amúgy is nekem itt van Norma.-karolta át Norma derekát Jeremy. Igen egyébként ők összejöttek pár napja hivatalosan is. Ez alatt úgy értem, hogy eddig is izzott körülöttük a levegő, de végre ki is mondták az érzéseiket egymásnak. Majd nem sokkal később nekünk többieknek is elmondták. Mindenki tökre örült nekik.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz