4.rész

11.4K 289 30
                                    

-Hát....fogalmam sincs igazából. Nagyon jól néz ki, de egy az, hogy ilyen fiúknak én sosem jönnék be, és kettő nekem se kellene ilyen rosszfiúk iránt ilyesfajta érzéseket táplálni.-pillantottam rá.

-Ugyan már, néztél te már tükörbe? Nagyon szép vagy, hidd el, sokan irigyek lennének rád.-bokszolt bele a vállamba játékosan.

-Nem is tudom. Hagyjuk is ezt, inkább megyek, elterelem a gondolataimat egy kis tanulással.-nevettem fel. Ilyet se mond sok mindenki.

-Hát jó.-nevetett ő is.-Akkor szia, holnap találkozunk!-mosolygott majd megölelt.

-Szia!-mosolyogva visszaöleltem, és beléptem a házba.

Az előszobában levettem a cipőmet és a kabátomat, majd beléptem a nappaliba. Apa a kanapén ült és nézte a TV-t, így gondoltam benézek hozzá. Lehuppantam mellé a fekete bőrkanapéra és mosolyogva köszöntem neki.

-Szia apu!-rám nézett, elmosolyodott és visszaköszönt.

-Szia Zoe! Milyen napod volt?- kérdezte apu.

-Egész jó volt, szereztem barátokat, és az egyikük az osztálytársam.-mondtam boldogan.

-Kicsim, ez remek!- vidult fel még jobban.- És, hogy tetszik a suli?

-Nem rossz, vidámabb a termünk, mint a régi és ez tetszik. Illetve nagyobb is a suli, és tetszik ez a szekrényes megoldás. A régi suliban nem voltak ilyen szekrények és leszakadt a vállam a táskától. Most már ilyen nem lesz.

-Na ez tényleg jó hír.

-Igen, viszont nagyon éhes vagyok...és tanulni is szeretnék, szóval nem gond ha most felmegyek a szobámba?-kérdeztem miközben felálltam.

-Nem, menj csak nyugodtan, de előtte nézz be anyádra, a konyhában csinálja a vacsorát. Rántott hús lesz krumplival.-kacsintott. Nyami, az a kedvencem.

El is indultam a konyhába anyához. Már a folyosón éreztem azokat a finom illatokat. Anyukám egy konyhatündér, nem is csoda, hiszen szakács. Imádom a főztjeit, ahogy apu is. Benyitottam a lengőajtón, majd meg is láttam az én anyukámat, ahogy kötényben sürög-forog.

-Szia anya!-léptem mellé.

-Oh szia drágám, már haza is értél? Milyen volt a suli?-kérdezte, majd gyorsan adott egy puszit és folytatta a hús sütését.

-Jó volt, tetszett, sokkal nagyobb mint a régi volt, és sokkal szebb is. Ráadásul már szereztem barátokat is, ami új, hiszen eddig nem voltak.-hadartam mosolyogva.- És az egyikük az osztálytársam, szóval ez tök jó.

-Nagyon örülök Zoe, tudtam, hogy így lesz. Kellett már a környezet váltás mindannyiunknak, kapóra jött, hogy apádat áthelyezték ide.

-Hát igen, itt tényleg sokkal jobb. Viszont tanulnom is kéne, be kell pótolni a lemaradást meg ilyenek, szóval nem haragszol, ha most felmegyek a szobámba?-kérdeztem.

-Nem, dehogy, menj csak. Szólok ha kész a vacsi.

Bólintottam, és kiléptem az ajtón, az előszobából felkapva a táskám indultam fel az emeletre. Imádom az új szobám. Letisztult, egyszerű, még is gyönyörű. Bent a fehér és a szürke szín dominál.

Ledobtam a táskámat az asztalom mellé, majd gyorsan átöltöztem valami kényelmesebb ruhába, és felkontyoltam a hajam. Elég strébernek nézek ki. Mondjuk az is vagyok, csak próbálom ezt kompenzálni azzal, hogy igyekszem "jól" kinézni. Ne értsetek félre, semmi olyan. Nem használok sminket, csak szempillaspirált, illetve nem öltözöm kihívóan, szimplán próbálok csinos lenni.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now