43.rész

6.4K 195 28
                                    

Chris szemszöge:

Fáj. Mindenhol fáj. Halkan hallom a körülöttem lévő zajokat, de a fájdalomra tudok koncentrálni csak. A fejem majd széthasad, zsibbad a lábad, nem érzem a jobb karomat, és nehezen kapok levegőt. Megrémít. Nem szoktam félni, most mégis félek.

Nyüzsgés van körülöttem. Valaki szorítja a kezem, és folyamatosan beszélnek hozzám. Nagyon fáradt vagyok, nehezemre esik, de sikerül kinyitni a szemem. Fény és világosság. Minden fehér. Még mindig a korcsolya pályán vagyunk.

-Chris!-hallom tompán Zoe hangját. Megkeresem a tekintetemmel, és meglátom kétségbeesett arcát, könnyes szemekkel pillant rám. Körbe állják a többiek. Hirtelen más hangot is hallok. Egy ismeretlen női hangot.

-Maradjon velem.-szól nekem.-Magához tért!-kiállt hátrafordulva. Közben egy lámpával a szemembe világít.-Fáj valamije?-nehézkesen bólintok.-Mije fáj?

-Mindenem..-nyöszörgöm.

-Értem. Fiúk! Hozzátok a hordágyat!-kiállt megint hátra.-Minden rendben lesz, most már jó kezekben van.

Zoe-ra pillantok. Szipogva néz engem, legszívesebben odanyúlnék és letörölném a könnyeit az arcáról és megnyugtatnám, hogy minden rendben lesz. De egyszerűen képtelen vagyok mozgatni a jobb kezemet. Mögötte áll Justin és egy sráccal veszekszik. Ethan az, ha jól látom. Mit keres ő itt? Mellette áll Jeremy és Norma, akik aggódva figyelnek. Végül pedig Nicole, Kate és Sam. Sam átkarolja a két lányt. Ismét Zoe-ra pillantok. Minden erőmet összeszedem, és megszorítom a kezét. Gyenge volt, de érezte, mert rám kapta a tekintetét.

-Szer..etlek...-suttogom erőtlenül.

-Én is szeretlek.-szipogja.

-Hölgyem kicsit arrébb kéne állnia, kórházba kell szállítanunk a barátját.-hallottam megint a nő hangját. Kórház. Ezek szerint ő valami mentős lehet. Zoe elengedte a kezem, és hátrált, amíg Justin mellé nem ért. A fiú átkarolta, mire Zoe hozzábújt.

Éreztem, ahogy felemelnek, és rá raknak valami keményre. Sajgott mindenem. Összeszorítottam a szemem a fájdalomra. Valaki megint megfogta a kezem, felismertem az apró, puha kezet, Zoe keze volt.

-Egy valaki jöhet vele a mentőkocsiban.-szólt megint a nő.

-Én megyek.-hallottam Zoe halk hangját.

-Rendben. A városi kórházba szállítjuk.

Éreztem, ahogy megmozdítják a hordágyat, és feltesznek a kocsiba.

-Zoe! én megyek Chris kocsijával, csak kéne a kulcs.-hallottam Justin hangját.

-A kabátzsebében van.

-Baszki..Nem lehetne valahogy kiszedni?

-Intézem.-szólt a mentős. Aztán éreztem, amint óvatosan felemeli a bal kezem, hogy a zsebembe nyúljon. Hallottam zörögni a kulcsokat.-Most már indulnunk kell.

-Utánatok megyünk.-szólt Jeremy.

Zoe szemszöge:

Beszálltam a mentőautóba, és leültem Chris hordágya mellé. Megfogtam a kezét, és a kézfejét kezdtem simogatni. Közben a mentős nő beült mellém, majd becsukta az ajtót.

-Mi történt vele?-kérdezi rám nézve.

-Hát, korcsolyáztunk, Chris elindult felém, de nem figyelt, és egy srác oldalról nekiment. Chris elvesztette az egyensúlyát, elesett és végigcsúszott a pályán. A pálya szélén lévő falba ütközött.-mondtam szaggatottan véve a levegőt.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now