17.rész

8.9K 266 3
                                    

Szombat reggel:

Zoe szemszöge:

Ma lesz a randink Chrissel. Végre igent mondtam neki egy randira. Nagyon várom már, kíváncsi vagyok mivel rukkol elő. Fogalmam sincs mit vegyek föl vagy, hogy hova fogunk menni.

Pár órával később:

Éppen telefonoztam, amikor a kezemben megcsörrent az említett tárgy. Chris hívott. Boldogan felvettem.

-Szia!-köszöntem vidáman.

-Szia! Csak a ma esti randink miatt hívlak.-mondta. Ugye nem mondja le?

-Lemondod?-kérdeztem szomorúan.

-Dehogy mondom le! Olyannak ismersz, aki elszalasztana egy csodás estét veled?-kérdezte, mire megnyugodtam.

-Nem..-válaszoltam.

-Szóval csak azért hívlak, hogy pakolj össze kétnapi ruhát. És tegyél fürdőruhát is.-mondta. Mi? Ezt nem értem.

-Tessék?-kérdeztem összezavarodva.

-Tetszeni fog.-csak ennyit mondott. Köszi..

-De mi? Miért?-kérdeztem még mindig semmit sem értve.

-Elviszlek valahova téged, de meglepetés. Egy óra múlva ott vagyok, óh és szólj a szüleidnek, hogy a hétvégét velem töltöd. Csókollak.-mondta majd meg se várta, hogy reagáljak letette. Nagyon titokzatos...

Mindenesetre, elkezdtem összepakolni amit kért. Fogalmam sincs, hogy hova visz, nem mondott semmit, amiből kitalálhattam volna, csak annyit hogy hozzak fürdőruhát. Köszi. Lehet, hogy valami wellness szállodába visz? Azért mindenre felkészülve tettem hideghez, és meleghez illő ruhát is. Fogalmam sincs mire készül, de én fel leszek készülve az biztos.

A gyors bepakolás után rájöttem, hogy este hét helyett sokkal hamarabb jön, ami váratlanul ért, el se kezdtem készülődni. Egyébként délután egy óra tájt lehet az idő, tehát gyorsnak kell lennem.

Gyors zuhany és hajmosás, most az egyszer örülök annak, hogy nincsen rengeteg hajam és vékony szálú, mert így marha gyorsan megszárad. Egyébként meg utálom, hogy ilyen. Ezután tettem fel egy kis sminket, amit nem is neveznék igazán annak, csak egy kis spirál volt, és korrektor, illetve egy nude matt rúzs. Már csak a ruha volt hátra. Mi az istent vegyek fel? Valami lazát szeretnék, de csinosat. Szoknya kilőve, mert kint baromi hideg van. Még ha harisnyát vennék fel, akkor is befagyna a picsám. Gondolkodj Zoe... Megvan! Felkaptam egy fekete csőfarmert, hozzá egy púderrózsaszín pulcsit, de a csinosabb fajtából, illetve felveszem hozzá a fekete bokacsizmámat. Elegáns, mégis laza. Tökéletes.

Ezzel kész is voltam. Fogtam a fekete kisebb sporttáskát, és levittem az emeletről. Mikor anya meglátott kérdőn nézett rám.

-Neked nem este hétkor van randid?-kérdezte furán. Igen, elmondtam neki, és apának is, hogy Chris elvisz randizni. Anya majd kicsattant a boldogságtól, azonban apa kevésbé.

-Én is azt hittem.-nevettem fel halkan.-Chris hívott, hogy pakoljak össze kétnapi ruhát, tegyek fürdőruhát és, hogy egy óra múlva itt van. Egyébként tényleg. Kérte, hogy szóljak, hogy a hétvégét vele töltöm.-magyaráztam.

-Érdekes.-mondta anya a szemöldökét ráncolva.-Vajon mit tervez?-kérdezte inkább magától. Közben megszólalt a telefonja a konyhában.-Óh bocsánat Drágám.-mondta, majd be is ment a konyhába az említett tárgyért.

Közben apukám is kijött a nappaliból, és összevont szemöldökkel pillantott a sporttáskára.

-Elköltözöl? Azt hittem csak randira mész.-kérdezte, mire felnevettem.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now