34.rész

6.8K 188 7
                                    

A pláza tele volt emberekkel, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy alig kaptam levegőt. A fűtés miatt kellemes meleg volt, azonban rajtunk téli kabát volt, sál, sapka. Ráadásul az emberek tolongtak, és rettentően melegem lett. Próbáltam lehúzni a kabáton a cipzárt, illetve a sálat és a sapkát a táskámba gyömöszöltem, de mindez nehezen ment, mozdulni is alig lehetett.

Időközben elindultunk a mozgólépcsők felé, fogtuk egymás kezét, nehogy elveszítsük a másikat. Nehéz lett volna bárkit is megtalálni ebben a tömegben. Kate szorosan markolta izzadt tenyeremet, és féltem, hogy kicsúszik a keze a markomból, és elveszítjük egymást. Ő volt elől, és törte az utat nekünk. Húzott maga után, én meg nem győztem bocsánatot kérni a mérgesen felénk forduló emberektől, akiknek véletlen nekimentem.

A tömegben végre megláttam a mozgólépcsőt, és elmormoltam egy hála imát, de nem az utolsót a délután folyamán. Sikerült mindannyiunknak felkerülni a lépcsőre, és türelmetlenül ácsorogtunk rajta, várva, hogy felvigyen a másodikra, onnan a másik mozgólépcsővel a harmadikra.

Végre feljutottunk a harmadik emeletre, ahol szerencsére kevesebben voltak, mint lent. A Könyv-és képregénybolt pont a mozgólépcsőkkel szemben volt, nem is kellett messzire menni.

-Oké. Első állomásunkhoz érkeztünk.-állt meg Kate, és vázolta fel a szituációt, miközben őrült módjára lihegve tekerte le a sálat a nyakáról.-Nikole, bemenjünk veled, vagy megleszel egyedül is?-pillantott Nikole felé.

-Megleszek egyedül is. Csak röviden vázoljátok fel, hogy mit szeret.-nézett körbe rajtunk.

-Gyorstalpaló. Kb minden regényt szeret, a horrort és a romantikust kivéve. A bűnügyis regények  a kedvencei, de bármit elolvas, ami megtetszik neki.-hadarta el gyorsan Kate.

-Oké. Sietek.-bólintott Nikole, majd be is viharzott az üzletbe.

-Addig ötleteljünk a többi srác ajándékán.-mondtam a két lánynak, akik helyeseltek.-Régebb óta ismeritek őket, mint én. Én csak idén jöttem. Tudtok róluk valamit, amit nagyon szeretnek?

-Hát Chris szeret videójátékozni. Ezenkívül téged. Mást nem igazán tudok róla. Nem sokat beszéltünk, ha mégis, akkor sem ilyenekről.-gondolkodott Kate.

-Vegyek neki videójátékot?-kérdezem furán.

-Hát ez csak egy ötlet.

-Nem, szerintem valami személyesebbet kéne adni neki.-szólt közbe Norma.

-De mit?-pillantok rá.

-Azt csak te tudhatod, hogy mi az aminek örülne. Igaz, hogy régebb óta ismerjük, de te vagy a barátnője. Ez idő alatt megismerhetted azt az oldalát is, amit senki másnak nem mutat meg.-válaszolt Norma.

-Ez igaz. De még így sincs ötletem.-mondtam idegesen.

-Csajok!-állt meg mellettünk Nikole vigyorogva, egy könyvet tartva a kezében.-Megvan a tökéletes könyv.

-Király, ez jó könyv, és még nincs meg neki. Induljunk tovább.-kezdte Kate.-Következő állomásunk a Media Markt. -indult el egy irányba.

Elindultunk utána, szorosan mögötte lépkedtem, utánam meg Norma és Nikole. Hamarosan feltűnt az üzlet, és a könyvesbolttal ellentétben, itt tolongtak az emberek. Üvöltöztek egymással a vásárlók, veszekedtek az utolsó termékek miatt. Nem lennék most a dolgozók helyében.

-Nézzünk szét, itt biztos találunk valamit a srácoknak.-adta ki az utasítást Kate.-Váljunk ketté, én megyek Zoe-val, Nikole te Normával.-egyetértően bólintottunk.-Remek, ha valami van, hívjuk a másikat.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now