32.rész

7.4K 206 10
                                    

Elképedve bámultam, amint Connor és a "buzizó" srác kézen fogva közelednek felénk. Chris-re néztem, aki csak vigyorogva rám kacsintott. Ő tudta mi történt.

-Najó!! Mi folyik itt?!-kérdezte értetlenül, mégis boldogan Kate.

-Leginkább víz, bár az is a csapból.-válaszolt Justin, mire Kate bosszankodva tarkón csapta.

-Idióta! Ti tudtátok ezt?-kérdezte a lány, mire a három fiú sokatmondóan összenézett.

-Sziasztok.-ért ide hozzánk végre a gerlepár, mire mi lányok, plusz Sam aki szintén nem tudott semmit, kérdőn néztünk rájuk.

-Hogy lett ez,-mutattam az összekulcsolt ujjaikra-az ordítozásból 45 perc alatt?-kérdeztem.

-Hát ez egy jó sztori.-vigyorgott Chris.-Az van, hogy ördögien értek a párkapcsolatokhoz.-mosolygott büszkén, mire egy perc néma csönd után mindenkiből kitört a röhögés.

-Chris, ne áltasd magad. Mind tudjuk, hogy ez nem igaz.-nevetett Norma.

-Hé ne már, ha én vagyok ezek ketten még ölnék egymást.-védekezett a barátom "sértődötten".

-Ez részben igaz, ha nem védesz meg Ty-al szemben, akkor nem lenne semmi, na de hogy te értesz a párkapcsolatokhoz, meg ne haragudj, de a nap vicce.-vihogott Connor is.

-Hé! Kérdezzétek meg Zoe-t! Ő tudja milyen romantikus tudok lenni.-mutogat rám, mire megint vihogni kezdek. Mindenki rám néz szintén kuncogva, mire nagy nehezen abbahagyom, hogy tudjak válaszolni.

-Az, hogy romantikus vagy, nem egyenlő azzal, hogy értesz a párkapcsolatokhoz.-néztem rá.

-Áhh hagyjuk. Ti összebeszéltetek ellenem. A lényeg, hogy ha nem megyek oda, hogy megvédjem Connor seggét, még mindig a szekrénynek passzírozva szenvedne.-tette karba a kezét, és felhúzta az orrát. Imádom, mikor játssza a sértődöttet, mikor mind tudjuk, hogy nem az.

-Na és meséljétek el, hogy mi ez.-néztem végre a két fiúra, akik elpirulva összenéztek.

-Hát...A lényeg, hogy rájöttünk, tetszünk a másiknak, és adunk egy próbát ennek.-válaszolt Connor pironkodva.

-Nagyon cukik vagytok együtt.-mosolygott rájuk Kate.

-Köszönjük.-viszonozta a mosolyt ezek szerint Ty.

-Jaj tényleg, ti még nem is ismeritek egymást.-kapott a fejéhez Connor.-Szóval srácok, ő itt Tyler, régi legjobb barát, most már a barátom.-pillantott az említettre.-És Ty, ők itt Zoe, Kate, Norma, Sam, Chris, Justin és Jeremy. Azt tudod, hogy Zoe és Chris egy pár, de Norma és Jeremy is, illetve Kate és Justin is együtt vannak. Illetve van még Nikole, aki Sam barátnője, csak ő most pont beteg.-mutatott be minket egymásnak Connor.

-Örvendek srácok.-intett mosolyogva Ty.


A mai napon már nem történt semmi izgalmas. Utolsó óra után a többiekkel együtt elmentünk egy kajáldába, meg a plázába. Eltöltöttünk pár vicces órát ott, majd hazamentünk. Chris egy kicsit maradt még nálunk, majd vacsi után hazament. Én leültem tanulni, és házikat csinálni. Miután ezekkel megvoltam, elvonultam a fürdőbe, ott elvégeztem a szokásos teendőimet, majd bebújtam az ágyamba, és beszélgettem a többiekkel a közös messenger csoportunkban. Érdeklődtem Nikole állapota felől, aki egyre jobban van, de még pihennie kell. Este 10-kor elköszöntem a többiektől, és néztem még egy kicsit a tv-t, majd egy fél óra múlva lefeküdtem aludni.


Ez a hét gyorsan eltelt, semmi izgalmas nem történt. Reggelente Chris-sel mentünk suliba kocsival. Az órák unalmasak voltak. Szünetekben a többiekkel beszélgettünk, néha egy-egy szünetben odacsapódtak Connor-ék, de többségében a saját haverjaival voltak. Olyan is volt, hogy Connor-ék és a haverjaik, mi, és Chris-ék haverjai (akikkel még a kapcsolatunk előtt voltak) egy "bandába" tömörültünk. Az volt ám a hangos társaság. Megismertem mindenkit egy kicsit jobban, és azt kell mondjam, hogy jól kijöttünk egymással. Olyankor mindenki irigykedve nézett minket. Mindenki szeretne ezek közül legalább az egyik társaságba tartozni, de hát ez nem mindenkinek adatik meg. Nem vagyok bunkó, se egoista, de azért ez sajnos igaz.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora