64.rész

4.2K 135 8
                                    

Sokat hülyéskedtünk a vízben, Jeremy szerzett valahonnan egy labdát, úgyhogy labdáztunk, vagy macskásat játszottunk. Fröcsköltük egymást, figyeltük a kristálytiszta vízben a halakat. Justin állandóan arról magyarázott, hogy alig várja, hogy búvárkodjunk mert látni akarja azt a halat. Mikor elfáradtam kimentem a napágyainkhoz, és kicsit megszárítkoztam. A többiek még szórakoztak a vízben, amikor gondoltam elmegyek és megnézem a bár kínálatát. A többiek is biztos megszomjaznak majd meg, jól fog esni nekik is egy kis frissítő. Meg is láttam a tengerparti kis bárt, és úristen, de jól néz ki. Több kis bódéból áll, bambuszból készült minden bútor és nádból van a teteje. Fényfüzérekkel van kivilágítva és halkan szól a zene. A falakon fából faragott tiki-maszkok lógnak, és annyira hangulatos az egész, imádom. Odalépkedtem a pulthoz, ahol ücsörgött pár ember.

-Szia, mit adhatok?-fordult felém mosolyogva a pultos lány. Tipikus fűszoknya volt rajta, és virágokból készült melltartó. Volt a nyakában is egy szintén virágokból készült füzér, sőt ha már virág, a hajába is volt egy tűzve.

-Frissítőket szeretnék, csak nem tudom mi a választék.-mondom zavartan.

-Tessék, itt egy itallap, a hátoldalán pedig vannak ételek is. Nyugodtan válogass, ha megvagy szólj, addig kiszolgálom a többieket.-ad a kezembe egy papírt, majd mosolyogva a mellettem álló sráchoz fordul és hawaii nyelven beszélgetni kezdenek.

A kezemben tartott étel és itallapra pillantok. Érdekesebbnél érdekesebb italok voltak rajta. Volt itt minden a fűszerestől kezdve az édesen át egészen a keserűig, sőt volt ami vegyes volt. Mindhez oda volt írva mi van benne, szerencsére angolul, hogy a turisták is el tudják olvasni. Átfordítottam a másik oldalára, ahol a kaják voltak. Volt pár szendvics, különböző halas kaják, meg egzotikus gyümölcssaláták.

-Sikerült választani?-kérdezi hirtelen egy srác. Ijedten felkapom a fejem, és a fűszoknyás srác mosolyog rám, aki a csomagokat is segített bevinni a házba.

-Megijesztettél.-nézek rá szúrósan, mire elneveti magát.

-Bocsánat.-mosolyog megint.

-Amúgy hogy hívnak? Ha állandóan összefutunk, nem ártana tudnom a neved.-mosolygok rá vissza.

-Nohea Alaka'i. Azt jelenti Jóképű Vezető. A szüleim már akkor is tudták, hogy jóképű leszek.-vigyorog rám.-És téged hogy hívnak?-néz rám kíváncsian.

-Zoella Reed, de csak Zoe.-mosolygok vissza.

-Szép neved van.-mosolyog.-Szóval választottál már?-tér vissza az eredeti kérdésére.

-Öhm..nem. Fogalmam sincs mit válasszak.-nézek rá tanácstalanul.

-Ha megfogadod a tanácsom, akkor egy Funky Monkey-t iszol. Gyümölcsös és nagyon finom.-mutatott a kezemben tartott itallapra.

Nohea segített választani a többieknek való innivalót is, és amíg vártunk a koktélokra beszélgettünk. Elmeséltem neki, hogy ezt az utazást a srácoktól kaptuk ajándékba. Meséltem neki arról, hogy milyen párokban vagyunk a csapaton belül, így finom a tudtára adtam, hogy barátom van, csakhogy tiszta legyen. Érdeklődve hallgatott, látszott rajta, hogy nem untatom. Ő is mesélt egy kicsit az itteni életről. Elmondta, hogy merre kell keresni a halat, amit Justin mindenáron látni akar. Éppen arról mesélt, hogy milyen sérülést okozott amikor belelépett egy tengeri sün-be, amikor a pincérlány mosolyogva elém rakta a tálcányi koktélt.

-Egészségetekre.-mosolyog.

-Köszönöm szépen!-mosolygok rá vissza, és felállok a székről, ahova leültem, és próbálom felemelni a tálcát.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now