61.rész

4.7K 149 12
                                    

Zoe szemszög:

Hétvége van, és Chris-sel éppen tv-t nézünk a szobámban. Cortez Chris hasán hentereg, mi meg rajta szórakozunk. Hirtelen pittyent mindkettőnk telefonja, és Chirs már nyúlt is érte. Hirtelen hatalmas nevetésben tört ki.

-Na mi az?-kérdezem mosolyogva, mire még mindig nevetve elém tartja a telefont.

-Neee!-nevettem fel én is. A képen Justin vigyorog rikító pink hajjal, mellette Kate a halántékát dörzsöli.

-Fel kell hívni!-mondja Chris, és már tárcsázza is őket.

-Helósztok, sziasztok!-vigyorog a kamerába Justin.

-Hogy nézel ki ember?!-nevet Chris.

-Jobban, mint te.-nyújtja a nyelvét a másik fiú.

-Az lehetetlen.-néz önelégülten Chris.

-Az egód, mint mindig, szárnyal.-forgatja a szemét Justin, de látszanak a szeme sarkán a nevetőráncok.

-Ez csak egészséges egoizmus.-mondja nagykomolyan Chris.

-Ezek hülyék.-nevet a háttérben Kate.

-Sziaaa!-szólok a barátnőmnek, mire a lány odabújik Justin-hoz, hogy látszódjon ő is a kamerában. Én is közelebb húzódok Chris-hez, hogy én is látszódjak.

-Sziaaa!-vigyorog ő is.

-Haver, kíváncsi vagyok, hogy a tanárok mit fognak szólni ahhoz, hogy a hétvégén lehányta a fejed egy unikornis.-neveti el megint magát Chris.

-Anyád jól van?-kérdezi viccesen Justin.

-Köszöni szépen, remekül van.-vigyorog Chris.


Még kicsit dumáltunk velük, aztán elköszöntünk tőlük. Lassan besötétedik, úgyhogy Chris is hazament már, mert holnap hétfő. Gyorsan megcsináltam a maradék házimat, és bepakoltam a szükséges cuccokat holnapra.

-Zoe! Vacsora.-nyit be apa a szobámba.

-Köszi, megyek.-mosolygok rá, és felállok a gurulós székemből. Követem apát a lépcsőig, ahol mind a ketten letrappolunk, és bemegyünk anyáékhoz a konyhába. Cortez is megérkezik, és szalad a kis tálkájához. Neki is vacsiidő van. Kory is a konyhában van, a kis szétszedhető hintájában ücsörög félig fekvő pozícióban és vidáman nézelődik. Imádom.

-Szia Öcsi.-vigyorgok rá, és egy puszit nyomok az arcára.


Vacsora után elköszöntem a szüleimtől, mert ma este már nem találkozunk. Ők hamar lefürdetik Kory-t és utána már alszanak is amint tudnak. Fárasztó egy kisbaba. Néha én is hallom, hogy sír, de szerencsére jó alvókám van, többnyire átalszom ezeket.

Gyorsan lezuhanyozok, és bebújok az ágyba. Cortez már a takarón hempereg, és mikor meglát dorombolva bújik hozzám. Plusz jó dolog abban, hogy kopasz cica, hogy nincs bundája, így nincs tele a ház macskaszőrrel. A laptopomon bekapcsoltam a netflixet, és kikerestem a sorozatom következő részét, közben Cortez már a hasamra is feküdt.

Sorozatnézés közben üzengettünk Chris-sel, majd 11 után lefeküdtem aludni.


Másnap reggel a szemembe sütő napfény ébresztett fel. Hmm, tegnap este elfelejtettem elhúzni a függönyt. A telefonomra pillantottam. Hamarabb felkeltem, minthogy az ébresztő megszólalt volna. Cortez mellettem összekuporodva alszik, mikor megsimítom a kis kopasz fejét hálásan dorombolni kezd.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now