28.rész

7.7K 226 32
                                    

Reggel egy kisebb gyomorgörccsel ébredtem. Hétfő van. Első nap, hogy a pénteki buli óta suliba kell menni. Több okból is félek. Első Connor. Hogy jönni fog-e, illetve hogyan fog viselkedni velem, velünk ezután. A másik, hogy Chris-nek lesz e bármiféle baja belőle. Nagyon aggódok érte.

A kis eszmefuttatásom után kikeltem az ágyból, és gyorsan beágyaztam. Elvánszorogtam a fürdőbe, és gyorsan felöltöztem. A mai szettem egy fekete kapucnis pulcsi, és egy fehér csőfarmer. A hajamat hagytam kiengedve, csak kifésültem. Miután ezzel megvoltam, lementem a konyhába a szüleimhez, és reggeli közben beszélgettünk egy kicsit.

Reggeli után visszamentem a fürdőbe, és fogmosás után feltettem egy laza mindennapi sminket. A szobába visszaérve felkaptam a telefonomat és a táskámat, majd lementem az emeletről. Felvettem a kinti ruhákat és a cipőmet, majd a szüleimtől elköszönve kimentem a házból.

Chris a kocsi oldalának dőlve ácsorgott rám várva, mellette ott állt Kate is. Nem is mondta, hogy ma velünk jön. Éppen beszélgettek, és mindkettejük arca gondterhelt volt.

-Zoe, asszem gáz van.-köszöntött Kate.

-Mi történt?-kérdezem már előre félve a választól.

-Nem lehet tudni pontosan, de lehetséges, hogy seggfej Connor apucikája és anyucikája feljelentette Chris-t.-mondta idegesen erősen artikulálva és mutogatva. Nabaszki.

-Miii?! Ezt honnan veszed?-kérdezem kiakadva, miközben közelebb lépek Chris-hez, aki átkarol a fél kezével.

-Hát Justin egyik haverja Connor haverja, és ő mondta Justinnak, de nem biztos. Habár abból a piócából kinézem, hogy beköpte Chris-t.

-Marhajó.....-motyogom idegesen. Ettől féltem.

-Hé bébi. Nem kell félni, még nem biztos.-próbált nyugtatni a barátom.

-Tudom, de aggódom érted. Nem akarom, hogy börtönbe menj, vagy nevelőintézetbe vagy hova kell ilyenkor menned.-hadarom.

-Minden rendben lesz.-mondta, majd adott egy lágy szájrapuszit.


A csodásan indult reggelünk után mind a hárman beszálltunk a kocsiba, és elindultunk a suli fele.

-Nem tudod, hogy pontosan hogyan fogalmazott az idióta Connor idióta haverja?-kérdezem a visszapillantó tükrön keresztül Kate szemébe nézve.

-Pontosan nem tudom, de valahogy úgy fogalmazott, hogy Chris ne lepődjön meg, ha hamarosan a szülei is megtudják mi történt.-mondta Kate idegesen rágózva.

-Azt a kétértelműen fogalmazott jóistenit neki.-motyogom, és próbálom megállítani az idegességtől állandóan mozgó combomat. A fogalmazásomra Chris és Kate összenézett szintén a visszapillantó tükrön keresztül, majd elnevették magukat. Nem csodálom, ilyesmiket sose hallanak tőlem. Őszintén és is meglepődtem magamon.

-Bébi, mi lett veled?-kérdezi Chris még mindig nevetve.

-Ideges vagyok na!-nevetem el én is magam.

A suli parkolójába behajtva láttam, amint a diákok felénk kapják a fejüket. Nyilván ismerik Chris kocsiját, de ez most nem az a "jött egy kocsi, kié az?" nézés volt, és nem is a "Chris jött meg, nézzük végig, ahogy szexin bevonul a suliba" nézés volt.  Ez az a fajta izgatott nézés volt, amikor a diákok tudják, hogy valami történni fog, csak az adott illető nem és mennyire izgi az egész.

Kiszálltunk a kocsiból. Komolyan nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindenki letette a telefont, hogy figyelni tudjon. Valami készül, és rossz előérzetem van emiatt.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now