11.rész

9.5K 254 30
                                    

-Vége a műsornak!! Oszolj kíváncsi népség!-tapsolt Kate.-Te jó ég, mintha a pletykafészekben lennék..-forgatta a szemét. Norma is odajött mellém, és Katetel eloszlatta a kíváncsi nézelődőket.

-Na? Mizu? Mi volt ez a bensőséges beszélgetés? Te jó ég! Megfogta a kezed!!-örömködött mellettem Kate.

-Hát...bevallotta, hogy tetszem neki.-mondtam halkan.

-Erre te..?-noszogatott Norma.

-Én mondtam neki, hogy jobban megakarom ismerni.

-Erre ő..? Istenem ne kelljen már belőled mindent harapófogóval kiszedni..-siettetett Kate.

-Hagyd, nézz rá, le van sokkolva.-kuncogott Norma.

-Ez nem vicces...Azt se tudom hol áll a fejem. Soha többé nem mosok kezet.-néztem az említett testrészemre, amit percekkel ezelőtt még Chris fogott.

-Idióta! Az nem túl higiénikus.-nevetett mindkét lány.

Nagy nehezen elmondtam nekik, hogy mit beszéltem Chrissel. Egyszerre voltak dühösek, mégis megértőek, amiért így döntöttem. Te jó ég. Friendzone-oltam a suli legmenőbb srácát. Ezt sose gondoltam volna magamról. Mondjuk azt se, hogy egyszer a suli legmenőbb fiúja be fogja vallani nekem, hogy bejövök neki. Woow...mi történik körülöttem. A végén még tényleg olyan lesz az életem akárcsak egy love story.

*

A nap többi része nem volt túl izgalmas, Chris párszor odajött hozzánk, nem zavarta el a lányokat, viszont Samet eléggé zavarta, ezért ő mindig elment tőlünk. Ezért megkértem Christ, hogy hadd beszéljem ezt meg Sammel. Szerencsére megértette, és nem jött a nap folyamán többet oda. Messengeren beszélgettünk, ami egy idő után megint feltűnt Samnek, ezért azt is be kellett fejeznünk. Most már muszáj volt beszélnem Sammel, ezért megkértem, hogy suli után találkozzunk a közeli kávézóban, és igyunk meg egy teát. Szerencsére belement.

-Na indulhatunk?-kérdeztem, amikor órák után találkoztunk az aulában.

-Nem várjuk meg a lányokat?-kérdezte.

-Én most csak veled szeretnék beszélni.-válaszoltam.

-Ja értem. Akkor menjünk.

Kilökte az ajtót, és megtartotta amíg kimentem rajta, aztán követett le a lépcsőn.

Útközben csendben voltunk. Én gondolkodtam mit is mondhatnék neki. A múltkor annyira kiakadt, nem akarom megint dühbe gurítani szegény srácot. Éppen csak megenyhült, erre közlöm vele, hogy az első számú ellensége bevallotta nekem, hogy bejövök neki. És azt már tudja, hogy nekem is bejön a srác. Annyira elkalandoztam, hogy észre se vettem, már meg is jöttünk.

Sam megint udvarias volt, előre engedett. Aranyos ez hely, kerek kis asztalok voltak elhelyezve körbe. Modern volt és ez tetszett. Kiválasztottuk a nekünk tetsző helyet, és le is ültünk.

-Mit kérsz? Fizetek én.-mondta Sam.

-Egy ananászos-mangós fekete teát szeretnék.-néztem a pincérre, amikor kijött felvenni a rendelést.

-Én meg egy almás-fahéjasat.-választotta ki Sam is a teáját.

-Rendben. Pár perc és hozom a teákat. Hozhatok esetleg valami teasüteményt hozzá? A ház ajándéka, minden teás rendelés mellé lehet kérni, természetesen ingyen.-ajánlotta a pincér.

-Akkor élnénk ezzel a lehetőséggel, köszönjük szépen!-válaszolt udvariasan Sam.

Miután a pincér elment Sam rám nézett.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now