58.rész

5.3K 140 26
                                    

Kézen fogva sétálunk a Szajna partján, és csodáljuk a várost. Párizs nappal is gyönyörű, de este, mikor már ki van világítva minden...nem találok szavakat.

-Olyan gyönyörű ez a város.-szólalok meg halkan.

-Nem tudom eldönteni, hogy a város szebb, vagy te, de sanszos, hogy Párizs csak a második a sorban.- néz rám Chris, mire elpirulok.-Na gyere Vöröske, induljunk vissza a hotelbe, ki kell pihennünk magunkat holnapra.

-Hú, tök rég hívtál már Vöröskének.-gondolkodok el egy pillanatra. Ahogy visszaemlékszek az első pillanatra mikor megláttam őt a suliban. Ahogy piszkált, majd bevallotta az érzéseit. Ahogy először barátok lettünk. Aztán jött az első randink, ami mesés volt. Az első csók, első együtt alvás. Ahogy összejöttünk, az együtt töltött idő. És most itt sétálunk Párizsban, a szerelem városában. Még most sem hiszem el teljesen, hogy ez a valóság. Túl szép, hogy igaz legyen, de mikor reggel felkelek, és látom, hogy mellettem alszik, vagy épp rajta fekszek, vagy ha nem alszunk együtt, akkor a reggeli üzenete mindig emlékeztet arra, hogy ez igenis a valóság. A legédesebb valóság.

-Igen, és azóta jó sok minden történt.-szólal meg a mellettem lépkedő fiú, ezzel kizökkentve a gondolatmenetemből.

-Igazad van amúgy, tényleg mennünk kéne.-nézek rá, aztán elindulunk a hotelhez vezető úton.


Egy bő negyed óra múlva már látszik a hotel épülete. Belépve az ajtón köszönünk a portásnak, és a lift felé vesszük az irányt.


-Ki fürdik először?-kérdezem Chris-től, miközben a kis bőröndömet túrom át a pizsimet kutatva.

-Együtt fürdünk.-hallom meg a hangját, majd a kezeit is megérzem a derekamon.-Mit nem találsz bébi?

-A pizsimet. Pedig tuti, hogy elraktam.-mondom bosszúsan. Hogy tud így elbújni egy póló és egy rövid gatya?

-Adok neked pizsinek valót, gyere.-mondja, majd a kezemet megfogva felhúz a földről. Megadóan sóhajtok egyet, és mosolyogva felé fordulok. Úgyis szeretek a pólójában aludni.-Ahogy láttam zuhanyzó van.-mondja miközben elővesz egy pólót és a kezembe adja, majd magának egy bokszert és egy melegítőgatyát.

-Okés.-szólok, miközben én is előveszek egy bugyit, és a neszesszeremet.


A tükör előtt állok és mosom le a sminkemet, és közben sunyin figyelem, ahogy Chris vetkőzik le. Háttal áll nekem, és épp a pólóját a húzza le, közben minden izma megfeszül. Teljesen elvesztem a látványban, mert a következő pillanatban már mögöttem áll, és a pólóm alját fogdossa.

-Nem rossz mi?-kérdezi elégedetten vigyorogva.

-Határozottan nem rossz.-motyogom, és kidobom a koszos vattakorongot a kis kukába, és megfordulok a karjai között, így szemben állunk egymással.

Még mindig vigyorog, miközben elkezdi felhúzni a pólómat, és karjaim felemelésével segítek neki a levételében.

A szokásos kis procedúra segítségével, tehát egymás meglesése nélkül, lefürödtünk. Hiába vagyunk már jó pár hónapja együtt, és fürödtünk már párszor együtt, én még szégyenlős vagyok. Szerencsére Chris ezt tiszteletben tartja, és hiába minden vágya látni engem végre teljesen, nem les meg soha. Vagy ha mégis megtörtént már, akkor nagyon jól csinálja, mert nekem nem tűnt fel semmi.


Már a franciaágyban fekszünk, és a kis tv-t kapcsolgatjuk hátha találunk valami normális műsort, de hamar rájöttünk, hogy mivel Franciaországban  vagyunk, ezért a tv-ben is franciául beszélnek. Mivel egyikünk sem tud a nyelven, ki is kapcsoljuk a készüléket.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now