62.rész

4.8K 126 21
                                    

A május szépen lassan eltelt. És végre beköszöntött a június. A hónap közepén eljött a nyári szünet. És  mi mindannyian egyre izgatottabbak lettünk. Ugyanis a hónap végére beszéltük meg a nyaralásunkat Hawaii-ra. Egy hétre megyünk mindannyian, és a fiúk fizetnek mindent. Mert ezt kaptuk a lányokkal ajándékba közösen. Egészen elképesztő és már alig várom.

Június vége:

Össze-vissza járkálok a szobámban, és nézem az üres bőröndöt az ágyam mellett, és a rengeteg holmimat szanaszét heverve. Annyira izgatott vagyok a nyaralás miatt. Holnap reggel indulunk és nekem még mindig üres a bőröndöm. Cortez az ágyamon ül, és kíváncsian nézi a szenvedésemet.

-Ne csak nézz! Segíts.-nézek rá, mire nyávog egyet.-Látszik pasi vagy.-forgatom a szemem mosolyogva és odalépek hozzá. Megsimítom a fejét, mire jólesően dorombolni kezd. Összerezzenek amikor meghallom csörögni a telefonomat. De hol van?

Mindenhol keresem, de nem találom sehol...

-Ahaa, itt vagy..-kapom fel az egyik pólómat, és alatta hever a telefonom. Gyorsan fogadom is a videóhívást, ami a csajoktól jött.

-Zoe!-visít Kate.-Nyugtass meg kérlek, hogy te se tudod mit vigyél?!-könyörög a telefonba idegesen.

-Fogalmam sincs..-nevetek fel, és körbefordítom a kamerát, hogy látszódjon a kupis szobám.

-Ahh hála...én se tudom!-jelenik meg Norma kamerája is.

-Én nagyjából tudom.-szólal meg Nikole.

Végül négyen sikerült bepakolnunk a bőröndbe. Utólag visszagondolva vicces, mennyire kétségbe voltunk esve. Mire behúztam az utolsó cipzárt is, már este 6 óra volt, vacsoraidő. Gyorsan letrappolok a lépcsőn, és bemegyek a konyhába. Cortez átszalad a lábam között, és a tálkájához fut.

-Sziasztok.-köszönök a családomnak, és leülök az asztalhoz. Apa már ül a széken, anya meg épp most tette le a tányért az asztal közepére. Kory már evett, és a kis hintájában szunyókál.

Vacsora után visszamegyek a szobámba, és kikészítem a holnapi ruhámat, amit felakarok majd venni, hogy reggel ne kelljen még azzal is szenvedni. Elmentem gyorsan lezuhanyozni, fogat is mostam. A hajamat majd reggel mosom meg, hogy friss legyen. Belebújtam a pizsimbe, és visszamentem a szobámba. Cortez már az ágyamon pihenget, gyorsan bebújok mellé én is. Még pár szót beszélgettünk a többiekkel a közös messenger csoportunkban, aztán elnyomott az álom.

Másnap korán és izgatottan keltem fel. Már ilyen korán szikrázóan süt a nap, ezért szeretem a nyarat. Az izgalom miatt minden álmosság kiment a szememből, kipattantam az ágyból, és már mentem is a fürdőbe. Gyorsan lezuhanyoztam és hajat is mostam. Általában este szoktam zuhanyozni, néha reggel, de van, hogy este és reggel is. Mindig felfrissít a reggeli zuhany. A fejemre tekertem a turbánt törölközőből, és lesiettem a konyhába reggelizni. Apa a megszokott öltönye helyett most rövidnadrágban és egy egyszerű pólóban ténykedett. Ma szabadnapja van, és ilyenkor hagyja anyát pihenni, mert Kory miatt keveset tud. Apropó öcskös, már ő is fent van, és csillogó szemekkel vigyorogva nyúl felém a kis hintából. Mosolyogva odalépek hozzá, és adok egy puszit az arcára.

-Szia apa.-lépek oda hozzá is, és megölelem.

-Jó reggelt Zoe. Anyád még alszik. Hosszú este volt, Kory nem volt hajlandó aludni.-mosolyog rám fáradtan.

-Ahhoz képest most elemében van.-nevetek fel, és az öcsémre pillantok, aki Cortez-zel néz farkasszemet.

-Igen, nem is értem, hogy bírja.-nevet fel apa is, és a kezembe ad egy tányér rántottát.-Jó étvágyat.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now