14.rész

9.8K 277 37
                                    

Már pár héttel vagyunk azután, hogy Chrisnél voltam és megismerkedtem az anyukájával. Röviden és tömören elmondom mi történt az elmúlt időben.

Jártunk a suliba, volt hogy Chris értem jött és elvitt kocsival, volt, hogy Kate is velünk jött. Sammel megtudtuk beszélni ezt az egészet, elmondta, hogy tetszem neki, viszont tiszteletben tartja a döntésemet, hogy maradjunk barátok. Megtűri a társaságunkban Christ, de néha beszólnak egymásnak, és nem túlzok, ha azt mondom, ha szemmel ölni lehetne már egyik sem élne. Mint ahogy említettem Chris és néhány haverja néha csatlakozik hozzánk, amiért persze a többi diák szúrós szemekkel méreget minket. Pontosabban két haverja szokott mindig vele csatlakozni, személy szerint Justin Wylde és Jeremy Hill. Vagyis a keménymag.

Többször is voltam Chrisnél, így az apukájával is megismerkedtem, és megbizonyosodtam róla, hogy Chris tökéletesen kapott genetikát mindkét szülőjétől. Chirs apja, Richard, sötétbarna, néhol már őszes, göndör hajjal rendelkezik és sötétkék szemekkel, míg anyjának, Lindának, fekete egyenes haja van, és világoskék szeme. Tehát mint mondtam, Chris a tökéletes keverékük. Nade, vissza a tárgyhoz. Párszor voltam nála, semmi nem történt, igazi barátként viselkedtünk egymással, filmet néztünk, és videójátékoztunk. Illetve ő játszott, én meg szerencsétlenkedtem, de ez van, kezdő vagyok, majd belejövök.

A többiekkel is haladt az élet, Justin és Kate egyre többet beszélgettek egymással, távolról normálisnak nézett ki. Ezt arra értem, hogy eddig ahányszor beszéltek, mindig beszólogattak egymásnak. Szerintem bejönnek egymásnak, de Kate fülig pirulva tagadja, szóval gyanús, hogy mégis. Chris mondta, hogy Jeremynek bejön Norma, ő azért csatlakozik, hogy többet lehessen vele. Ők egyébként egyidősek, míg mi Katetel és Sammel ugye fiatalabbak vagyunk egy évvel. Fogalmam sincs, hogy Norma hogy viszonyul Jeremyhez, a Chrises esete óta sokkal távolságtartóbb a fiúkkal.

Egyébként a lányok kijönnek Chrissel, már nincs az a bunkósodás, mint az elején, csak egy kis csipkelődés, de már a jó fajtából. Ennek amúgy örülök, szeretném, ha jól kijönnénk egymással mindannyian.

És már csak Sam maradt ki. Mint fentebb említettem, elfogadta, hogy mi Chrissel barátok vagyunk, vagy mi, de nyilván nem tetszik neki. Már nem megy el, ha odajönnek hozzánk, és már csak néha szól be nekik. Neki egyenlőre nincs barátnő a láthatáron.

*

-Szakad a hó. -jegyeztem meg a szüleimnek az ablakon kibámulva.

December közepe van, nemsoká itt a karácsony és a szünet. Nagyon várom már, a karácsony a kedvenc ünnepem. Egyébként mikulásra kitaláltuk az osztállyal, hogy húzzunk nevet és annak adunk valami ajándékot. Én Nikolet húztam ki, ő volt az unszimpi csaj az első napomon. Egyébként megváltozott azóta. Normálisabb ruhákba jár, szolidabban sminkel, és visszafestette a haját éjfeketéről sötétbarnára ami az eredeti hajszíne. Illetve kedvesebb lett. Fogalmam sincs mi okozta a változását, de tetszik. Bármi legyen is, jó hatással van rá. Szóval igen, őt húztam ki, és egy kis mikuláscsomagot összeállítottam neki pár finom csokival, amit mindenki szeret. Örült neki amúgy. Engem meg Connor húzott, az az idióta srác aki beszólt már párszor. Sajnos ő nem változott. Viszont szerencsére normális csomagot kaptam. Bár ez lehet azért van, mert mikor mondtam a többieknek, hogy szerintem ő húzott ki engem, Chris elbeszélgetett vele. Fogalmam sincs mit mondhatott neki, de Connor kicsit ijedtnek tűnt, és azóta megszaporázza a lépteit ha elmegy mellettünk a folyosón.

Gondolkodásomat egy dudálás zavarta meg. Biztosan Chris az, ma is ő visz minket suliba Katetel. Gyorsan elköszöntem a szüleimtől, és kimentem az ajtón. Kate és Chris a kocsi előtt beszélgetett.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now