6.rész

10.3K 296 10
                                    

-Ismétlem. Mi?..-kérdeztem a vigyorgó barátaimra nézve, aztán mivel láttam, hogy tőlük nem igazán fogok választ kapni, Normára néztem, hátha ő tudja mi van most.

-Hát a shipneveket általában a pároknak adják, a neveikből összeállítanak egy nevet és azt hívják shipnévnek.-nézett rám Norma, mire elnevetem magam.

-Azt tudom, hogy mi az a shipnév....azt nem értem, hogy miért van Chrissel ilyen nevünk, ha nem is vagyunk egy pár.-néztem rájuk csodálkozó pillantásokkal.

-Hát mert még nem vagytok együtt, az igaz, de olyan cukik vagytok egymás közelében.-vigyorgott rám Kate, mire Sam hevesen bólogatott, Norma meg elnevette magát. Hát jó, biztos így van ha ezt mondják. Bár nekem eddig ez mindennek tűnt csak cukinak nem..én állandóan elpirulok a flörtöléstől...már ha ez az, Chris meg kiélvezi ezt. Tuti csak szórakozik velem, vagy csak meg akar szerezni engem is egy egyéjszakás kalandra. De én ezt nem fogom hagyni.

-Nem kéne órára mennünk?-próbáltam terelni a témát, és úgy látszik sikerült is, mivel nagy búcsúzások közepette elválunk egymástól, és indultunk órára. Norma 17 éves, de ő nem Chris osztályába jár, hanem a másik osztályba. Így három különböző irányba indultunk meg.

Katetel lassan baktattunk fel a lépcsőn a másodikra, közben beszélgettünk átlagos dolgokról, például, hogy Norma miért hiányzott egy hónapot meg ilyesmi. Egyébként utó-nyaraláson voltak a szüleivel, de mivel mindig is kitűnő tanuló volt, és gyorsan bepótol mindent, ezért a tanárok elengedték őt nyugodt szívvel. Illetve beteg is volt egy kis ideig. Tényleg most jut eszembe. Az első Chirsel való találkozásom után mondták, hogy mikor Norma jött, durvább volt a helyzet...illetve nem mondták, de utaltak rá. Vajon mi történt? Na majd megkérdezem tőle.

-Ez lesz a második napod itt, izgulsz?-kérdezte hirtelen Kate. Upsz, kicsit elkalandoztam a gondolataimban.

-Hm, ezen még nem gondolkoztam, de most, hogy mondod van bennem egy kis félsz.-motyogtam, aztán benyitottam a terembe, és egy sóhaj után elindultam a padunkhoz, Katetel a nyomomban.

-Hé új lány! Hallom kiszemelt téged Dice! Majd ha végzett veled, az én ágyamba is bebújhatsz!-kiáltott oda nekem egy srác, aki összepacsizott a körülötte lévőkkel.

-Le lehet állni Connor! Vagy ha még egyszer beszólsz Zoenak csomót kötök a farkadból, aztán majd meglátjuk, hogyan leszel menő csávó!-oltotta le egyből Kate, mire mindenki húúú-zni kezdett a teremben. Connor csak felmutatta a középső ujját mire Kate küldött neki egy csókot. Azta..szóval ilyen ha valaki megvéd a megalázásoktól. Kezdem megszokni ezt az érzést.

Gyorsan leültem a székre, és behúztam a nyakam. Miközben vettem elő a könyveimet, Kate is leült végre mellém.

-Ezt a parasztot..ha még egyszer beszól neked...esküszöm én...-gyorsan befogtam a száját és hálásan pislogtam rá.

-Köszönöm Kate..nagyon jó barát vagy, és köszönöm, hogy megvédtél.-suttogtam, majd elvettem a kezem a szája elől és megöleltem őt, mire szorosan visszaölelt.

*

Óra után összepakoltuk a cuccunkat és Katetel karöltve kimentünk a teremből. Eddigi megfigyeléseim alapján Chrisék terme a mi szintünkön van és Sam szekrénye az övé mellett nem sokkal található. Tehát szinte állandóan találkozni fogunk. Ez most nem tudom, hogy jó vagy rossz hír.

-Sziasztok!-integetett felénk Sam a szekrénye mellől. Bevárt minket is.

-Norma hol van? Szeretnék tőle kérdezni valamit..-kérdeztem bizonytalanul. Biztos ők is tudják mi történt Norma és Chris között, de azt nem tudom, hogy előttük kéne-e megkérdeznem, ezért inkább biztosra veszem a dolgot és négyszemközt kérdezem meg. Muszáj tudnom, különben megőrülök. Van egy sejtésem, és biztos akarok benne lenni. Viszont nem tudom, hogy tetszeni fog-e a válasza.

-Gondolom mindjárt jön, de le is mehetünk hozzá, nekik lent van a termük.-mondta lazán Kate.

-Vagy maradhatunk itt is, itt fent lesz a következő órája, nem soká úgy is fent lesz.-tette hozzá Sam.

Beszélgettünk kicsit, és Norma fel is bukkant.

-Na hali!- köszönt vidáman a lány, és hátra dobta a haját a válla fellett.-Mizu?-kérdezte mosolyogva.

-Öhm..Norma...kérdezhetek tőled valamit négyszemközt?-kérdeztem bátortalanul.

-Persze, gyere menjünk arrébb.-megfogta lágyan a karom és magával húzott egy üres sarokba.-Na mit szerettél volna?

-Fhu, hát nem is tudom, hogyan kérdezzem meg. Inkább csak mondom jó?-dadogtam kicsit. Tudom, hogy Norma kedves lány, legalábbis még csak ma reggel ismertem meg, de az eltöltött negyed óra alatt szimpatikus lett, mégis egy ilyen kérdést teljesen ismeretlenül megkérdezni tőle frusztrációval tölt el. A lány csak összevont szemöldökkel mosolyogva bólintott.-Szóval az első Chirssel való találkozásom után Kateék utaltak rá...hogy amikor te jöttél ide, azt Chris furcsábban kezelte vagy ilyesmi...-itt megálltam és a szemébe néztem. Gondolkodtam, hogyan tudnám folytatni a mondatot, ám Norma megelőzött.

-És arra vagy kíváncsi, hogy mire értették ezt, és mi történt köztünk, igaz?-kérdezte mosolyogva. Nem tudtam mégis mit mondhatnék, ezért csak bólintottam.- Kezdjük az elején.-kezdte a lány.-Én is év közben jöttem, ahogyan te is, még tavaly. A régi sulimból eljöttem mert nem éreztem jól magam, kiközösítettek. Tudtam, hogy Kate idejár, és megkértem a szüleimet, hogy írassanak át. Ahogyan te is, én is rögtön megtaláltam a közös hangot Sammel, Kateet meg ugye ismertem már eddig is, így be tudtam illeszkedni. Ám egyik szünetben meglátott Chris. Kiszemelt magának, látta, hogy új vagyok. Tavaly még sokkal inkább olyan voltam, mint te, visszafogott, csendes. Bedőltem neki, elhittem a szépeket amiket mondott. Amire Kateék gondolnak a furcsaságot illetően, az az, hogy Chris látta mennyire védtelen vagyok, ezért ajánlatot tett. Csatlakozhatok az úgymond bandájukba, ha megteszek egy kérést neki. Mit gondolsz mi volt a kérése?-pillantott rám.

-Egyéjszakás kaland?-suttogtam ledöbbenve.

-Pontosan. Én naiv voltam, és belementem..sajnos. Vele volt az első alkalmam. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, mert az volt, ezt nem tagadom. De nem álltam még rá készen lelkileg. Utána nyilván bevett a bandájukba, úgy kezelt, mint a barátnőjét, de közbe nem voltam az, és ezt én is és mindenki is tudta. Többször lefeküdtünk utána. De egy idő után miután meguntam ezt az egészet, közöltem vele, hogy nem vagyok a játékszere. Kateék segítettek és megváltoztam. Úgyhogy azt ajánlom, hogy óvatosan bánj vele. Nem bánt velem rosszul, mégis ha tehetném kitörölném ezt a részt a múltamból. Egyáltalán nem vagyok rá büszke, sőt szégyellem is magam emiatt. Zoe..te legyél okosabb kérlek... Túl jó a lelked az ő szintjéhez. Tudom, hogy tetszik neked. De vigyázz magadra.-Befejezte a monológját. Huhh, hát ilyesmire nem számítottam, gondoltam, hogy lefeküdtek, de ez a sztori durvább, mint gondoltam.

-Én..huhh. Erre nem tudok mit mondani Norma...Sajnálom az egészet amit tett veled.-mondtam teljesen lesújtva. Nem bírtam magammal, meg kellett ölelnem. Szerencsére barátságosan kezelte és visszaölelt.

Visszamentünk Samékhez, akik ugyanott beszélgettek, ahol hagytuk őket. Látták milyen állapotban vagyok, biztos leesett nekik, hogy Norma elmondta a sztorit. Bátorítóan rám mosolyogtak, de hirtelen mögém pillantottak. Tudom. Biztos vagyok benne, hogy ott áll mögöttem.

-Vöröske....

Sziasztok! Jézusom de régen volt rész...sajnálom de nem volt időm, ihletem és kedvem sem írni. Viszont ma újra eszembe jutott, hogy hahó, itt ez a könyv folytatás nélkül árválkodik és kedvem lett folytatni. Illetve az egyik barátnőm is rásegített, elolvastattam vele és nagyon tetszett neki, folytatást követelt, és hát ezt hoztam össze. Remélem azért olvasható lett és tetszeni fog nektek! :)

Puszi :*

XxwykcsuhhxX

Javítva: 2021.04.08.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now