16.rész

9.5K 279 15
                                    

Szombat:

Chris szemszöge:

Szombat reggel van. Ma lesz a randink Zoeval. Eléggé izgulok. Tudom, tudom. Nem annak a parázós pasinak tűnök, viszont még sosem volt randim. Elég gáznak tűnhetek most, de ez van. Én a csajokat sosem vittem el sehova, az ágyamon kívül. Sőt, gyakran még oda se. Sosem jártam még senkivel, és nem is terveztem soha. Nem gyere be nekem ez az egész elköteleződöm téma. Az összes lány, akivel eddig lefeküdtem, benne volt abban, hogy csak egy éjszaka és semmi több. Vagy aki nem, az meg így járt. Nem igazán törődtem a lányok érzéseivel. Be kell valljam az őszintét....egy paraszt voltam. Vagyok. Méghozzá méretes. Viszont jött Zoe. Első nap mikor megláttam, megváltozott bennem valami. Na nem, nem első látásra szerelem, azért az túlzás lenne, de megváltozott valami. Éreztem, hogy nekem ő kell. Azt még nem tudtam, hogy hogyan, de azt igen, hogy kell. Viszont sosem akartam megbántani őt. Incselkedni akartam vele, mert bejött, hogy mindig elpirul. Tetszett, hogy ilyen hatást érek el nála. A többi lány soha nem pirult el semmilyen beszólásomtól. Mondhatni kurvák voltak, már bocsánat. Kihasználták a szexi testem. Na nem mintha zavarna, én is csak arra használtam őket, hogy kielégítsem a vágyaimat, vagy levezessem a stresszt. Viszont azt is tudtam, hogy Zoe ebbe nem menne bele. Látszott rajta, jó kislány volt, akit felkarolt a nagyszájú Kate és a barátai. Szóval továbbra is flörtöltem vele, és láttam, hogy tetszik neki, és én se vagyok közömbös a számára. És egy idő után nekem se lett ő. Igazából egy hétről beszélünk, tudom, de annyira elvarázsolt ez a lány, hogy amióta megláttam nem voltam senkivel. Amelyik picsa akart, leráztam őt. Csakis érte. Zoe miatt. Bevallom eleinte, őt is csak megfektetni akartam, de hé, az vesse rám az első követ, aki nem élvezne velem egy éjszakát. Na ugye? Szóval igen. Mivel tudtam, hogy biztos nem menne bele, ha szimplán megkérném, elkezdtem csábítgatni. De egy idő után beleestem a lányba. Annyira ártatlan, és aranyos, emellett szép és okos is. Fantasztikus lány. Elkezdtünk több időt együtt tölteni. A barátaival is jóban lettünk, egyedül Sam utál, de ez érthető, neki is tetszett Zoe. Szerencsére a haverjaim is támogattak ebben, és ők is elkezdtek közeledni Zoeék felé.

Rájöttem, hogy érte talán képes lennék megváltozni, elhagyni a régi énemet, a bunkó, csajozós srácot, és megismerkedni az új énemmel, aki sokkalta szerethetőbb. Így hát elhívtam randizni. És bár nehezen, de igent mondott.

Már elég régóta gondolkoztam azon, hogyha eljön velem randizni, akkor hova vigyem. Milyen programot találjak ki, ami tetszene neki. Bevallom őszintén, kikérdeztem anya véleményét is. Elvégre ő nő, ismeri Zoet is, hátha tudna nekem segíteni.

-Anya....izé..tudnál nekem segíteni valamiben?-álltam oda elé a tarkómat vakargatva. Éppen a konyhában sürgött-forgott.

-Persze Drágám, mondjad csak.-fordult felém mosolyogva. Ez az első alkalom, hogy valamiben segítséget kérek tőle.

-Szóval...Zoet elakarom vinni valahova. Randizni. És szeretném, ha tökéletes lenne minden.-mondtam kínosan.

-Óh Drágám! Komoly a dolog?-kérdezte teljesen bezsongva.-Gyere, ülj le a pulthoz.

-Hát valami olyasmi..jah..-mondtam kínosan, miközben leültem a bárszékre.

-Szereted őt, igaz?-mosolygott rám boldogan.

-Izé...hát nem is tudom..Ő az első lány, akinél ilyet érzek. Őt védeni akarom mindentől, szeretném neki a legjobbat megadni, még be is mutattam nektek, ami fura, mert soha nem csináltam ilyet. Senkit se vittem még el randizni. Gyönyörű lány, emellett vicces, okos. Imádnivaló, amikor nevet, vagy amikor dühös rám. Szeretem mikor elpirul, ha flörtölök vele. Szeretem megölelni őt, érezni az illatát. Imádom, mikor gyönyörű szürke szemeivel érdeklődve pillant rám, vagy amikor szépen ívelt szemöldökét felhúzza amikor meglepődik. Tetszik, mikor kiengedve hordja vörös haját, de azt is imádom, mikor valamilyen formában felköti. Imádom, mikor megijed a horrorfilmtől, és a hátam mögé bújik. Szeretném megtanítani a játékkonzol használatára, hogy tudjunk együtt játszani. Szeretnék vele minél több időt tölteni, és minél több mindent megmutatni neki. Szeretném elvinni a tengerpartra, mert sosem volt még. Szeretném elvinni különféle programokra. És még sok hasonló. -fejeztem be, majd anyára pillantottam, aki a szemét törölgette, és mosolygott rám.-Anya?

-Édes istenem!!! Hát felnőttél! Szerelmes vagy ebbe a lányba Drágám! -mondta boldogan, miközben szorosan átölelt.

-Szóval ilyen érzés a szerelem?-kérdeztem inkább magamtól.

-Lesz még jobb is. Na de. Hova vidd el. Valami ötlet?-kérdezte.

-Hát gondoltam talán valami étterem, vagy hasonló.

-Nem rossz. Viszont azt mondtad, sosem volt még tengerparton. Nem?

-Nem, nem volt még, és szeretne egyszer elmenni.-válaszoltam bólogatva.

-Van nekünk az a nyaralónk. Amelyik a tengerparton van. Nincs is olyan messze, csak pár óra az út repülővel. Vidd el oda a hétvégére. Apáddal fizetjük a jegyeket, ismered a házat is. Romantikus piknik a homokos parton a naplementében, aztán séta a vízben, akár fürödhettek is mert ott meleg van, nem úgy mint itt. Biztos élvezné. És ha nem akarna veled aludni a szobádban, akkor van vendég szoba is.-mondta anya.

-Hogy ez nem jutott eszembe!-csaptam a homlokomra.-Remek ötlet anya, köszönöm!-nyomtam egy puszit a homlokára, majd elindultam apához is tanácsot kérni, elvégre ő is nagy csajozógép volt anya előtt.

Apát a dolgozó szobájában találtam meg, éppen nagyban telefonált. Mikor beléptem a szobába felpillantott, és eltátogta, hogy egy pillanat, csak fontos hívásban van. Bólintottam, és leültem az egyik fotelba.

Pár perc múlva elköszönt a telefonban, majd lerakta és rám nézett.

-Mondjad, Fiam, mi újság?-nézett rám érdeklődve.

-Szóval az van...hogy Zoet elviszem randira. Anyával kitaláltuk, hogy a nyaralónkba viszem, a tengerpartra. A hétvégére mennénk.-mondtam neki.

-Ez remek Chris! Aranyos lány, csípem. Örülök, hogy végre megkomolyodtál és nem csak egyéjszakás kalandjaid lesznek. Na, de biztos nem azért jöttél, hogy ezt elmondd nekem. Ki vele.-nézett rám mosolyogva.

-Ajándékötlet miatt jöttem. Tudod, hogy soha nem adtam semmit a lányoknak élvezeteken kívül, és Zoenak szeretnék adni valamit. Csokit, virágot, ékszert, vagy mindhármat.-kezdtem sorolni.

-Jó emberhez jöttél Chris. Anyádat is elcsábítottam. Nem minden az ajándék, ezt fontos tudni. Amelyik lány jobban örül a drága dolgoknak, mint egy egyszerű kedves gesztusnak, annak nem való a figyelem. Aki viszont tud örülni egy csokor virágnak is, az lesz a tökéletes lány.

-Zoe az a fajta lány, aki az egyszerű dolgokért rajong. Pedig ők is elég szép környéken laknak, nagy házban, ennek ellenére sem ő, sem pedig a szülei nincsenek elszállva maguktól. Többek között ez is tetszik benne.

-Ő tényleg tökéletes lány számodra Fiam. Vegyél neki egy csokrot, a kedvenc virágából. Minden normális lány örül a virágnak.

-Nem lesz az kevés? Ne vegyek hozzá valami nyakláncot vagy ilyesmi?

-Hidd el Chris. Nagyon fog örülni annak a virágnak, és az útnak is. De ha időben el akartok indulni, akkor kezdj el csomagolni. Intézzem a jegyeket?

-Ne! Én szeretném intézni.-bólintottam eltökélten. Erre apa csak mosolyogva bólintott, én meg kimentem a szobából.

Miközben mentem fel a lépcsőn felhívtam Zoet.

Második csörgésre fel is vette.

-Szia!-köszönt vidáman.

-Szia! Csak a ma esti randink miatt hívlak.

-Lemondod?-hallottam a hangján, hogy szomorú.

-Dehogy mondom le! Olyannak ismersz, aki elszalasztana egy csodás estét veled?

-Nem..-válaszolta, hangja most már nyugodtabb volt, de biztos vagyok benne, hogy elpirult.

-Szóval csak azért hívtalak, hogy pakolj össze kétnapi ruhát. És tegyél fürdőruhát is.

-Tessék?-kérdezte összezavarodva.

-Tetszeni fog.

-De mi? Miért?

-Elviszlek valahova téged, de meglepetés. Egy óra múlva ott vagyok, óh és szólj a szüleidnek, hogy a hétvégét velem töltöd. Csókollak.-majd letettem, és bementem a szobámba.



Puszi:*

XxWykcsuhhxX

Javítva: 2021.04.09.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now