52.rész

6.3K 183 39
                                    

-MEGLEPETÉS!!!-kiáltottuk egyszerre. Sam teljesen meglepődve állt az ajtóban, mellette Kate vigyorogva éppen ölelésre tárta a karját.

-Boldog születésnapot Sammy!-szorongatta meg a lány, és mi is mind odatódultunk hozzájuk, és egy hatalmas csoportos ölelés után nevetve szétváltunk.

-Én..köszönöm srácok..-motyogta meghatottan Sam.

-Ugyan haver, neked bármikor.-vigyorgott Justin, és pasisan átkarolta Sam-et.

-TORTAAA UTAAT!!-jelent meg hirtelen Kate a tortával a kezében. Fel se tűnt, hogy mikor ment ki.

-Kívánj valamit Sam!-mosolygott az említettre Nikole.

-Azt kívánom, hogy...-mondta Sam, és a kívánság részt magában mondta el, és elfújta a 17 gyertyaszálat.

-Üdv a 17 évesek klubjában.-bokszolt Chris játékosan a vállába.-Még egy év, és legálisan ihatsz alkoholt.  Addig csak titokban.-kacsintott rá, mire elnevettük magunkat.


A kanapékon ücsörgünk, már aki ráfért, aki nem annak maradt a két fotel meg a föld. Mindenféle hülyeségről beszélgettünk, miközben lassan elfogyott a torta is.



*1 hónap múlva*

Holnap lesz Valentin-nap. Első olyan Valentin-napom, hogy van barátom. Igazából fogalmam sincs mire számítsak. Mármint nem tudom, hogy Chris figyel e az ilyen dátumokra, vagy szimplán csak egy sima nap, mint a többi. Mindenesetre én vettem neki a kedvenc csokijából, ami történetesen elég drága, emiatt ritkán eszik ilyet. Gondoltam meglepem vele.

Egyébként ma csütörtök van. Egész héten ilyen hülyeségek voltak a suliban. Amolyan Valentin-napi-hét. A folyosó piros és rózsaszín szívecskékkel van kidíszítve, és a sulibüfében ilyenkor lehet kapni rózsát. Mármint igazit, ami elég fura és vicces, de ez van. Mindenki meg volt őrülve, az egész suli tele van rózsaszirmokkal, és a takarítók nem takarítják fel, mondván, hogy jól néz ki. Ami igaz is, de azért mégis. Kate azt mondta, hogy pénteken fog elszabadulni a pokol. Már előre félek, de ma még csak csütörtök van, szóval nem kell tartanom semmitől. Aha, ezt csak hittem.


Beléptünk Chris-sel a suli ajtaján, és megcsapott a rózsaillat. Nyilván megint rózsaszirmok a földön, és rózsaszín felhőbe burkolt szerelmespárok mindenhol.

-Ez a Valentin-nap túl van hype-olva.-jelent meg mellettem Kate, aki Justin kezét szorongatva sétált egész héten. Az ő kapcsolatuk sosem volt olyan, mint a miénk Chris-sel. Mármint szerették egymást meg minden, de suliban nem tolták az emberek arcába a kapcsolatukat, és sose fogták egymás kezét és sose csókolóztak. Ebből adódóan több diák azt hitte, hogy Justin szabad, és hétfőn legalább 20 csokor rózsával a kezében vitatkozott Kate-tel, hogy ő nem tehet róla, hogy jól néz ki és tetszik a lányoknak. Kedden már kézen fogva mászkáltak. Van ilyen.

-Hogy érted?-néztem rá kérdőn.

-Hát nézz körbe. Minden gyomorforgatóan romantikus, rózsaszínben és pirosban pompázik a suli...Mármint érted. Akik kapcsolatban élnek, mint te vagy, én, azoknak ez nem annyira számít. Azok szeretik egymást az év többi napján is, mármint jobb esetben. De vannak akiknek nincs párjuk, akik egyedülállók. Azoknak ez a nap, jelen esetben hét rosszabb, mint máskor. Minden tele van a szerelmespárokkal, és vannak ők, akiknek ezt nézni kell. Szar lehet. Tudom, mert nekem is az volt.-mondja körbenézve a suli auláján, ahol épp álltunk.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora