10.rész

10.7K 288 42
                                    

-Dice! Ne merd megcsókolni Zoet!-trappolt oda Norma. Istenem, hogy állandóan megzavarnak..bár lehet ennek örülnöm kéne.

-Ugye most csak szórakoztok velem?-Chris kezdett ideges lenni.-Sose hagytok kibontakozni..állandóan megzavartok, közbeavatkoztok, holott fogalmatok sincs mit akar Zoe és mit akarok én!- kiabált, és inkább felállt és elment. A folyosón lévő összes diák minket nézett, miközben én lefagyva ültem a padon, ugyanabban a pózban, ahogyan Chris hagyott. Közben láttam, ahogy Kate hevesen mentegetőzve megindul felém, Justin meg Chris után.

-Zoe...komolyan el kell beszélgetünk, hogy mit szeretnél.-ült le mellém Norma.

-Igen, de nem most és nem itt.-ült le a másik oldalamra Kate.

-Igazatok van.-mondtam. Kár, hogy fogalmam sincs mit szeretnék. Annyira csábít a srác, de egyben taszít is. Naív vagyok tudom...de mi van ha velem másképp bánna?

-Na jó, menjünk. Becsengettek.-álltak fel a lányok, és felrántottak engem is. Katetel elmentünk órára.

*


Óra után a szekrényeknél beszélgettünk arról, hogy mikor és hol beszéljünk Chriselláról. Illetve az érzéseimről.

-Mehetünk hozzám is, anyáék biztos megengednék.-mondta Kate.

-Nekem jó.-mondta Norma.

-Nekem is.-mondtam én is.

-Akkor ezt megbeszéltük.-mondta Kate.

*


A nap további része unalmasan telt. Nem találkoztam sem Sammel, sem Chrissel. Kate beszélt Justinnal, elvileg Chris ellógott. Rá vall.

Utolsó óra után Katetel összepakoltuk a cuccainkat, és lementünk az aulába, hogy megvárjuk Normát. Kicsit beszélgettünk a napról, aztán meg is érkezett a lány.

Hamar odaértünk gyalog is Katehez. Közepes méretű kertes házuk van. Kívülről szép ház, és mikor beléptünk megbizonyosodtam, hogy bizony belülről is nagyon szép. Kate szobája az emeleten volt. Fel is mentünk, a szülei még nem voltak otthon.

Nagyon tetszett a szobája. Modern volt, mégis otthonos. A szobában a fekete és a türkizkék szín dominált, a bútorai feketék voltak, de az apró kis színes díszek életet hoztak a szobába. Imádtam, és otthonosan éreztem magam benne.

-Érezzétek magatokat otthon, illetve te Zoe. Norma már sokszor volt nálunk ugye.-nevetett zavartan.-Kértek valamit inni, esetleg enni? Valami nasit?-kezdte sorolni.

-Én megvagyok köszi.-mondtam neki mosolyogva.

-Én is.-mondta Norma.

-Király...akkor helyezzétek kényelembe magatokat, és hallgatunk Zoe!-vigyorgott izgatottan Kate.-Óh, és ha kértek valamit csak szóljatok.

Helyet foglaltunk mindhárman a francia ágyán és elkezdtem beszélni.

-Fogalmam sincs mit akarok. Egyszerre csábít, és taszít. Látom, ahogyan a folyosón viselkedik. Ahogy összenevet a haverjaival, ahogyan beszél a nála gyengébbekkel. Ahogyan kacsint a lányokra. Ez a része taszít. Mármint a nevetése vonz..mert gyönyörű, de a többi része zavar. Mégis, mikor velem kettesben van...akkor más. Akkor lágyan beszél, megfontoltan. Flörtöl velem. Bókol nekem. Eléri egy pillanat alatt, hogy zavarban legyek. Hogy kirázzon a hideg. És amiket mondd nekem. Olyankor mindig elképzelem, hogy ketten vagyunk a világon. Hogy teljes csend van körülöttünk. Senki sem tud bezavarni. Elképzelem, ahogyan megcsókol, ahogyan átölel izmos karjaival, megvéd mindentől és mindenkitől. Naív vagyok tudom. De mi van ha komolyan gondolja? Ha nem csak ki akar használni. Ha tényleg szeretne engem. De ilyenkor mindig eszembe jut amit mondtál Kate. Neki sose volt barátnője. Csak egyéjszakás kalandjai voltak és vannak. És én nem akarok ilyen kaland lenni neki. Én akarok az a lány lenni, aki minden love story-ban szerepel. Legyen az könyv, film, sorozat vagy bármi. Az a lány akarok lenni, aki megváltoztatja a rossz fiút. Aki ugyanolyan lesz mint volt, nagyon menő, mégis a lánnyal egy cuki fiú. Az a lány, akibe szerelmes lesz a menő srác. A szürke kisegér akarok lenni, akit meglát a menő a srác és azt mondja wow...kell ez a lány nekem.-mondtam. Időnként kuncogtam, időnként elmorzsoltam egy könnycseppet.- De tudom, hogy ez mind teljesen valótlan. Mégis, én reménykedek, mert hiszek a csodákban.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now