20.rész

9.2K 246 29
                                    

Reggel az ébresztőm hangjára keltem, amit kelletlenül kinyomtam, majd felültem az ágyban. Hétfő...az első nap a héten, és az első nap a suliban úgy, hogy Chris barátnője vagyok. Na igen. Még mindig belepirulok, ha rágondolok, hogy milyen csodás hétvégénk volt a tengerparton.

Nagy nehezen kikeltem az ágyból, és átvánszorogtam a fürdőbe. Megmostam az arcomat, és gyorsan fel is öltöztem. A mai outfitem egy fehér belebújós kapucnis pulcsi egy púderrózsaszín farmerral. Miután ezzel megvoltam, gyorsan beágyaztam az ágyamat, aztán miután ezzel megvoltam, lementem a konyhába a szüleimhez.

Apa a szokásos helyén ült kávét kortyolgatva és újságot olvasva. Anya pedig a tűzhely előtt állt, és palacsintát sütött reggelire.

-Sziasztok.-köszöntem fáradtan, miközben leültem az asztalhoz.

-Szia Kicsim!-fordult felém mosolyogva anya.

-Jó reggelt Zoe!-pillantott ki az újságból apa is.

-Milyen volt a hétvége?-kérdezte anya mosolyogva, miközben elém rakott egy palacsintát. Erre a mondatra apa is letette az újságot, hogy teljes figyelemmel hallgassa a válaszomat.

-Csodálatos volt! A ház nagyon hangulatos volt, és a randink is elképesztő volt. Piknikeztünk a naplementében, majd fürödtünk a tengerben!-meséltem boldogan, miközben ettem a palacsintát. Anya csillogó szemekkel hallgatott, apa meg fürkésző tekintettel nézett rám.

-Ez tényleg remek kicsim! És? Volt csók?-kérdezte anya. Ő mindig is inkább volt a barátnőm, mintsem anyukám, ami nem baj, legalább mindent meg tudok vele beszélni. Apa ezt a mondatot meghallva félrenyelte a kávéját, és köhögve próbált levegőt venni.-Jaj Greg! Te is tudod, hogy Zoe már tinédzser. A tinédzserek szoktak csókolózni és hasonlók. Sőt, mi is az ő korában ismerkedtünk meg. Ne legyél már meglepődve ezen! Csak nem szeretnéd, hogy a lányod egy apáca legyen!-mordult rá anya, mire apa védekezően feltette a kezét.

-Na nekem mennem kell. Még fogat is kell mosnom!-ezzel felálltam, és feltrappoltam a fürdőmbe, hagyva, hogy a szüleim maguk között megvitassák a felnőtté válásomat. Gyors fogmosás után visszamentem elköszönni a konyhába a szüleimtől.

-Köszönöm a reggelit! Nagyon finom volt.-adtam puszit anyának, majd apának is.

Az előszobában felkaptam a cipőmet, meg a kabátot és hasonlókat, majd kiléptem a házból.

Chris a kocsijának támaszkodva telefonozott, mikor meglátott elmosolyodott és eltette a készüléket. Leszaladtam a lépcsőn hozzá.

-Szia Édes.-köszöntött Chris egy csókkal. Menten elolvadok, pedig ritka hideg van kint.

-Szia..-motyogtam pironkodva.

-Na gyere, megfázol.-nyitotta ki nekem a kocsi ajtaját, és segített beülni.

Átkocogott a másik oldalra, és beült ő is. Becsatoltuk a biztonsági övet, és elindultunk. Chris az egyik kezét a combomra tette, és apró köröket írt le a hüvelykujjával rajta. Megnyugtató érzés volt.

-Na mi az? Olyan szótlan vagy.-pillantott rám egy pillanatra, de már vissza is fordult az út felé.

-Izgulok. Ez az első alkalom, hogy úgy megyünk suliba, hogy a barátnőd vagyok..-motyogtam.

-Jajj Kicsim, nem kell izgulni.

-De mit szólnak majd az imádóid? Közutálat tárgya leszek.

-Már miért lennél az?-kérdezte összevont szemöldökkel.

-Hát mert miattam most nem lesz kivel lefeküdniük..

-Nem érdekel mit gondolnak majd a többiek. És téged se érdekeljen. Szeretlek téged, és ezen nem fog változtatni néhány faszhiányos picsa. Keressenek maguknak más örömforrást, engem meg felejtsenek el.-fogta meg a kezemet, és megszorította azt.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα