8.rész

10.4K 266 20
                                    

Kate szemszöge:

Normával és Sammel tovább beszélgettünk miután Zoe elment telefonálni. Beszélgettünk arról, hogy hova mehetnénk kajálni, ki mit fog enni, amikor feltűnt, hogy Zoe tök rég elment már. Értem én, hogy telefonál, na de ennyi ideig? Ezt a srácoknak is megemlítettem.

-Halljátok, Zoe tök rég elment már nem?-kérdeztem hirtelen. Épp arról beszéltek, hogy Sam annyira éhes, hogy befalna egy farkast is. Ezt mondjuk kétlem, olyan vézna szegény srác. Mármint ne értsetek félre, Sam az egyik legjobb barátom, de ami igaz, igaz. Hiába etetek vele állandóan mindent, amióta ismerem ilyen. Na mindegy.

-Áhh, biztos csak jót beszélget az anyukájával. Biztos olyan jó fej és kedves, mint Zoe.-mondta Sam. Nekem akkor is fura.

-Nem, Katenek igaza van. Tényleg jó rég elment már, és senki sem beszél ennyi ideig a szüleivel, akármilyen jó fejek.-értett egyet velem Norma.

-Szerintem én elmegyek megnézem mizu vele.-mondtam a többieknek, majd sarkon fordultam és elindultam megnézni merre lehet ez a lány. Csak nem tévedt el. Értem én, hogy csak tegnap jött, de csak nem olyan béna, hogy eltévedjen. Bár kitudja.

Zoe szemszöge:

-Úgy látom mégsem mész még.-suttogta csábosan mosolyogva Chris. Arca egyre csak közeledett. Jézusom, mi fog történni. Megfog csókolni? Akarom én ezt? Igen..illetve nem. Vagyis igazából nem tudom... Ő a suli rosszfiúja, nőcsábász, minden este más lánnyal fekszik és küldi el szerencsétlent reggel. Én nem akarok ilyen lenni. Pedig nyilván ez a célja. Mi más lenne a célja velem? Engem is csak el akar csábítani, majd eldobni mint egy rossz rongyot, ami már nem kell senkinek. Amúgy sem volt még sose barátnője, ha el is kezdené ezt a párkapcsolat dolgot, biztos nem velem kezdené. Ahjj, miért velem történik ez?

-Na mi az, elvitte a cica a nyelved?-kuncogott. Észre se vettem, hogy ennyire elgondolkoztam.

-Nem.-feleltem teljesen berekedve. Kicsit félek. Hol vagy Kate?

-Szóval mit szeretnél csinálni? Mert nekem lenne egy-két ötletem.-villantotta meg a fogkrémreklámba illő 1000 wattos mosolyát. Te jó ég milyen szépek a fogai...és milyen szép a mosolya. A gyönyörű kék szemei csak úgy ragyognak. Asszem kezdek megbolondulni.

-Szeretnék visszamenni a barátaimhoz.-motyogtam elhalt hangon. Gyerünk már Zoe!! Szedd össze magad, ez a srác csak ki akar használni. Akármilyen szép is a szeme, ellent kell neki mondanod!

-De én nem szeretném, ha visszamennél hozzájuk.-beszéde közben végig szemkontaktust tartott velem.

-Miért?-kérdeztem mélyen belenézve a gyönyörű szemeibe. Francba már ezekkel a szemekkel.

-Mert..-nem tudta befejezni, mert Kate kiáltott ránk.

-HÉ!-rohant oda hozzánk.

Kate szemszöge:

Pár perccel korábban:

Komolyan, hol lehet ez a lány? Már néztem a lány mosdóban, az aulában, mindenhol, de komolyan mintha felszívódott volna.

Ahj, Dice már megint csábítgat valakit. Ez a srác borzasztó. Szegény Zoet se hagyja békén. Várjunk csak...Az a lány. Aki vele van. Vörös haja van. És ebben a suliban Zoen kívül senkinek sincs vörös haja. Baszki...Az a lány Zoe!!! Akkor már értem miért tűnt el! Dice abból nem eszel, nem fogod Zoe életét is tönkre baszni, ahogyan Normával tetted te szemét.

Erőteljesen megindultam feléjük, majd odakiáltottam.

-HÉ!-kiáltás közben odarohantam hozzájuk. Dice vészesen közel volt barátnőm arcához. De megakadályoztam a katasztrófát. Igaz a mondás, a hősök nem mindig hordanak köpenyt.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now