Gelecek Bölümlerden Kesitler ;)

18.4K 467 42
                                    

33. Bölümden;

Savaş’ı kendime doğru biraz daha çektiğimde aramızdaki mesafe daha da azalmıştı. Gözlerinin üzerindeki gözlerim alta doğru kaydılar. Dudaklarının üzerinde durduklarında ona yetişebilmek için parmak uçlarımda yükseldim. Neredeyse aynı hizaya geldiğimizde yüzlerimizin arasındaki kısacık mesafeyi tamamen kapatarak dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Savaş öpüşüme karşılık vermeden hareketsizce dururken bütün kontrol benim elimdeydi. Kontrolün elimde olması alışkın olduğum bir şey sayılmazdı.

Savaş dudaklarını sertçe benimkilerden ayırdığında aramıza bir mesafe koydu. Bakışlarını karanlık sokağın girişine doğru yönelttikten kısa bir an sonra yeniden bana döndü ve “Aras mı burada?” diye sordu. Hızla başımı iki yana salladım. “Hayır.” diye fısıldadım.

“Öyleyse neden beni öptün?”

“Çünkü seni öpmeyi istedim.”

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

35. Bölümden;

Şu ana dek kendimden beklenmedik bir süre şey yapmıştım. İntihara kalkışmış, sigara kullanmış, içki içmiş, ailemi ve arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırmış, hatta onlara bazen karşı bile gelmiştim. Ama bunları yaptığım için hiçbir zaman pişmanlık duymamıştım, umursamamıştım. Fakat şimdi, bir türlü az önce olanları aklımdan çıkartamıyor, pişmanlık duymadan ya da umursamadan edemiyordum çünkü bu benim için çok fazla önemliydi ve nefes almak bile canımı yakıyordu.

***

Aras’ın bileğimi tutan elinden kurtulduğumda çimlerin üzerinden kalktım ve ayakta durdum. Benim hemen ardımdan Aras’ta kalktığında tam karşıma geçti. Doğrudan gözlerimin içine bakıyordu. “Güzelim.” diye fısıldadı sessizce. Kalbim tekledi. Yeniden ağlamak istemiyordum. Zaten yaptığım hata hala aklımda varlığını sürdürüyor ve içimi yeterince kavuruyordu.

“Bana öyle seslenme Aras.”

“Sen benim güzelimsin. Benim Azra’m. Benim sevgilim.”

***

“Beste ben çok büyük bir hata yaptım. Çok kötü bir şey yaptım.”

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Sezon finaline sayılı bölümler kala sizlere gelecek bölümlerden birkaç kesit vermek istedim. Sezon finalini öyle çok istiyorum ki anlatamam. Artık şu hikayenin kasvetli havasından bir an önce kurtulmayı siz de ben de istiyoruz, biliyorum. Her neyse, umarım sezon finalinden sonra okurken eskisi gibi zevk alırsınız. Çünkü biliyorum ki çoğunuz Azra'nın bu ruh halinden sıkılmışsınızdır. Hepinizi çok çok öpüyorum. Görüşmek üzere. ♥

Affet BeniWhere stories live. Discover now