❄️

2.6K 69 173
                                    

Yeniden merhaba ☺️ Yarı finalden sonra yapmak istediğim bir etkinlik vardı, soru cevap şeklinde. Bu bölümü oraya sorulan soruları cevaplayarak atıyorum 😊 beni dikkate alarak soru soran herkese çok teşekkür ederim ❤️ (soru bölümüne yeni sorular sorulursa yorum olarak cevap verebilirim) sorular az ama olsun :) ve ne şekilde cevaplandırıp atacağımı bulamadım, ben de röpörtaj şeklinde yazmaya karar verdim fkfkkf umarım güzel bir şeyler çıkar.

Vee günde en az elli kez kontrol ettiğim okunma sayım 15 bin olmuş 😄 Hepinize çook teşekkür ederim 😍❤️ bu bölümü atmak için bu sayıyı bekliyordum 😅 neyse çok uzattım, bu bölüm içerisinde de fazlasıyla uzattığım yerler var ama, olsun fkfkf
Sanırım bölümde bir sıkıntı var bu yüzden dün gece ne yazık ki yayımlayamadım. Ama umarım bu defa olmuştur ☺️

.

B- Merhaba! Ben Burcu. (Aklıma gelen ilk isim fllfkf) Bu gün ki konuklarımız Wattpad uygulamasında bulunan Kalpsiz isimli kurgunun fazla tanınmayan, hayali karakterleri 😊
(B:Burcu N: Nefes U:Uygar A:Azra MGD:Mavi Gözlü Dev kfjfjf A yaparsam Azra ile karışıyordu)

N, U, A- Selam!
MGD- Merhaba.

B- Tekrardan hoşgeldiniz diyor ve bazı soruların cevaplarını merak eden birkaç kişi için röpörtaja başlamak istiyorum. İlk sorumuz Azra'ya sorulmuş. Altinkafestekikus tarafından
- Neden intihar etmek istiyorsun?

A- Hmm, açıkçası soruları ne yazık ki spoi vermeden cevaplandırmam gerekiyor ve eğer bu sorunun cevabını verirsem kitabın tüm sırrı bozulur (tebessüm eder) yarı finalden sonraki birkaç bölüm içerisinde öğreneceksiniz ama ben yine de size ufak bir ipucu vereyim. Yani aslında yarı finalin son partını okuyanlar hatırlayacaktır, artık yaşamaktan bıkmış bir kadın, sevip de yüzüne bakmadığı adamın ona her bakışında acı çekmesini görmemek için intihar etti. Yani bir nevi Araf daha fazla üzülmesin diye, intihar ediyorum.

MGD- Sen olur da ölür isen, ben de hayatıma kaldığım yerden 'zaten çok da önemli değildi, artık acı çekmem' diyerek devam ederim çünkü. (Araf titrettiği bacağına gözlerini diker.)

B- Her neyse. Araf, bu sefer ki soruyu sana soracağım. sezer_6zeynep tarafından sorulan bu soru yazarın düşüncesine göre okuyan kişilerin fazlasıyla merak ettiği bir soru.
-Nefes senin için neyi ifade ediyor? Ona karşı ne hissediyorsun?

MGD - Bana inanın, Nefesi çok seviyorum ama, bana ifade eden şey olarak, şu an, olmayan kız kardeşim desem?

N- Yalnız benim bir abim zaten vardı Araf. Hani sen onu öldürmeden önce, benim gerçekten kız kardeşi olduğum bir insan vardı. Başkaları için kız kardeş gibi sevilmeye inan ihtiyacım yok. Ve o istemediğim insanlar listesinde en sonda bile yer almıyorsun.

MGD- Nefes, pardon ama seni ne yerine koymamı istersin?

U- Başka bir soruya mı geçsek? Ortam sıkmaya başladı.

B- Pekala. Yeni soruya geçiyorum o halde. (İçeride bulunan herkes kafasını sallar.) Soru yine Araf'a sorulmuş. @viskiligece tarafından sorulan soru gerçekten güzel bir soru.
-Nefes, gözlerinin içine umutla bakarken, sana güvenirken nasıl yalan söylemeye devam edebildin?

(Araf birkaç saniyeliğine gözlerini kapatırken, Nefes merakla Araf'ı izlemektedir.)

N- Abi adam Kalpsizin teki. Bu sorunun başka bir açıklaması olabilir mi? (Araf gülümser)

KALPSİZWhere stories live. Discover now