38

5.2K 271 40
                                    

h a r m i n c n y o l c a d i k f e j e z e t

Nem ő

- Hé, Baba - hallottam magam mögül Kyrre hangját.

- Igen? - fordultam felé kérdőn, miután visszatettem a szekrénybe az elmosott tányérokat.

- Figyelj, én tényleg egész nap csak veled lennék, de... - akadt meg. - Eszembe jutott, hogy ma találkozom valakivel, és valószínű, hogy egész napos dolog lesz...

Próbáltam nem meglepettnek tűnni.

Kivel? Mikor? Hol? Miért?

- Umm, persze, nem baj - erőltettem magamra egy mosolyt. - Totál megértem - tettem hozzá, és ezzel szerintem inkább magamat akartam bizonygatni, és nem Kyrre-t.

Kicsit értetlenül figyeltem, ahogy a fiú halványan elmosolyodott, és közelebb lépett hozzám. Erős karjait a derekamra simította, hogy magához vonjon.

- Yasmin.. - kezdett bele. - Hamarosan új dalom lesz. Az énekessel találkozom és egyeztetünk néhány dolgot - nézett egyenesen a szemembe. Láttam rajta, nem sok kell neki, hogy elnevesse magát.

Gondolatban egy hatalmasat lekevertem magamnak, amiért az utóbbi időben tényleg nem tudok összehozni egy olyan napot, hogy ne égetném be magam.

Úgy tettem, mint aki teljesen tisztában volt a dologgal.

- Óó..Ja, igen, gondoltam, hogy valami ilye.. - Megakadtam, és nagyot sóhajtottam. Esélytelen lenne átvágni őt. - Te jó ég, szörnyű vagyok, ugye? - néztem fel rá nevetve, siralmas arcot vágva.

- Hogy őszinte legyek, nem annyira. Aranyos, amikor elpirulsz - vigyorgott, mire csak a szememet forgatva, a mosolyomat elfojtva fúrtam az arcom a mellkasába. - A tiéd vagyok, te butus - motyogta a hajamba Kyrre, majd egy puszit nyomott a fejem búbjára.

Éreztem, ahogy a szívemet boldogság járta át az engem ölelő fiú utolsó kijelentése hallatán.

- Valamit még muszáj megkérdeznem - szólaltam meg elsőként, és elléptem tőle annyira, hogy rá tudjak nézni. Szóra nyitottam a számat, de Kyrre megelőzött.

- Lány, és van barátja - sóhajtotta, előre kitalálva, mit is szeretnék.

Nem titkoltam a megkönnyebbültségemet - egy harminckét fogas vigyort villantottam, és egy cuppanós puszit adtam Kyrre arcára.

- Megyek készülni - mondtam gyorsan, és mintha mi sem történt volna, elindultam volna, de ő a karomnál fogva visszahúzott.

- Szeretlek téged, Yasmin - mélyesztette jégkék tekintetét az enyémbe, és két keze közé fogta az arcomat. Alsó ajkamba haraptam gyengéd érintésétől; a hangulat azonnal megváltozott köztünk. - Én nem ő vagyok, oké? - tette hozzá halkabban.

Rögtön tudtam, hogy Marcusról van szó.

Kifújva az eddig bent tartott levegőt bólogattam, majd hagytam, hogy Kyrre közelebb hajoljon hozzám, és gyengéd csókkal tapadjanak ajkai az enyémekre.

...

Kyrre a saját fürdőszobájába ment, és annak köszönhetően, hogy a házban lent van még egy, nem kellett várnom, szóval miután a hálóban összeszedtem a ruháimat, elfoglaltam a lenti helyiséget.

Jégszőke tincseimet egy magasabban levő, szoros copfba fogtam össze. A mosdópult alatti szekrényben találtam egy bontatlan fogkefét - miután a fogmosással is megvoltam, felöltöztem. A körben LED-del kivilágított tükörben figyelve magamat lazán vállat vontam.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now