7

2.6K 85 0
                                    

Грейсън беше на дансинга и... май танцува или поне се опитва, Зейн се зарибяваше с някакво момиче, а Нат... не знам къде е тя. Часът беше 2:30 и реших да прибирам купонджиите, защото отново се бяха напили. Намерих Нат в тоалетната с онова момче. Какво правят в тоалетната?! Както и да е, изкарах я от там. Казах на Зейн и Грейсън, че тръгваме, а те едва се движеха. Излязохме пред дискотеката и Грейсън се запъти към едно дърво и го прегърна. Започна да му говори някакви глупости. Зейн изчезна, а Нат се подпря на стената. Поне тя не шава. Тръгнах да търся Зейн и го намерих на една пейка. Беше се качил на нея и започна да пее I believe I can fly и скочи. Разбира се падна и се наложи аз да го вдигам. Тези хора като пийнат и полудяват. Имам чувството, че не са пияни, а дрогирани. Преметнах едната ръка на зейн на врата ми и го повдигнах. Тръгнахме към другите. Грейсън все още си говореше с дървото, а Нат си стоеше подпряна на стената. Вкарах Зейн в колата на Нат и после Грейсън и Нат. Взех ключовите от Нат и потеглих.

-Купона продължава у нааасссс...-измърмори Грейсън, а аз извъртях очи.
-Алисън искам да сляза жив от тази кола.-каза провлачено Зейн.
-Всички ще слезете живи от тази кола, спокойно. Сигурна съм, че съм по-добър шофьор от теб.-казах му.
-Сигурна съм, че съм по-добър шофьор от теб.-изимитира ме Зейн, а аз за стотен път извъртях очи.
-Спри да си въртиш очите и гледай пътя.-нареди ми той.
-Ще млъкнете ли, някои хора се опитват да спят.-измърмори Нат.
-Никой няма да спи, защото купона продължаваааа.-изкрещя Грейсън.

Спрях пред сградата и слязох. Сега как ще се оправя с тях. Нат спеше, Грейсън и Зейн едва се движеха, а аз съм сама. Събудих Нат и ѝ казах да влиза в сградата, Зейн и Грейсън я последваха като по чудо. Влязохме в апартамента и Нат се тръшна на дивана. Казах ѝ да се качи в моята стая и да си легне на леглото, а Зейн изпратих в гостната. Грейсън не искаше да се качва в стаята, но все пак се качи. Аз свалих неудобните обувки и роклята. Облякох си пижамата и си свалих грима. Взех една възглавница и едно одеало и легнах на дивана.

Събудих се към 10 часа. Измих си зъбите и си взех душ. Обух си къси панталонки и потник. Отидох до магазина за кафе и други продукти. Отидох и до аптеката, защото сега като се събудят спящите красавици ще ми мрънкат, че ги болят главите.

Направих кафе и пържени филийки. Към 12 часа се събудиха и другите, а аз стоях на дивана и гледах някакво предаване по телевизията. Нат, Зейн и Грейсън дойдоха и седнаха при мен. И тримата бяха рошави и изглеждаха уморено.

-Пфф, нищо не помня от снощи.-изпуфтя Грейсън.-Само, че Нати танцуваше с накой на дансинга.
-А да... май се натискахме в тоалетната с него. Така и не му запомних името.-каза Нат.
-КАКВО?-извика Грейсън.-Как така си се натискала с някой в тоалетната?-попита, а Нат повдигна рамене. Явно някой ревнува.
-Повече с вас на дискотека няма да излизам.-обадих се и аз.-Единия си говори с дървото пред дискотеката, другия скача от скамейки и си мисли, че може да лети, а третия се натиска в тоалетната с непознат. Вие пияни или дрогирани бяхте?-попитах и всички ме изгледаха странно.
-Хъх, кой идиот ще скача от скамейка и ще си мисли, че може да лети?-каза Зейн и се присмя.
-Ти си този идиот.- казах му, а той окори очи. Нат и Грейсън се засмяха.-Ти недей да се смееш, защото си говореше с дървото и му благодареше, че ни дава кислород. Що за мания имаш да си говориш с предмети и растения?-попитах и той вдигна рамене.
-Е, явно доста сме се развихрили.-каза Нат и се засмя.-Ужасно ме боли главата.-изохка и се хвана за главата, а аз станах и им донесох хапчета. Те ги изпиха и ми благодариха.

-Направила съм кафе и пържени филийки, който е гладен може да яде.-казах.
-Ти можеш да готвиш?-попита невярващо Зейн.-Сигурно си изгорила филийките.
-Щом не искаш да ядеш от моите филийки, ти губиш.
-Не можеш да готвиш като мен, Али.-обади се Грейсън, а аз му хвърлих ядосан поглед.-Но не готвиш и чак толкова зле.-каза в своя защита.
-Аз ще опитам от филийките ти, сигурна съм, че ще са много вкусни.-каза Нат и ми се усмихна, а аз отидох до кухнята и ги донесох. Нат ги опита и каза, че са много вкусни, а аз се усмихнах самодоволно и погледнах Зейн, а той само извъртя очи и си взе една.

-Е, изгоряла ли съм ги?- попитах съркастично.
-Не са зле.-каза, а аз му се усмихнах самодоволно. Грейсън също си взе и му харесаха.

Като цяло нищо не правехме цял ден. Гледахме филм, ядохме пуканки, говорехме си, Зейн се дразнеше с мен. Какъв му е проблема?

Зейн и Нат си тръгнаха към 18:30. Нат закара Зейн до клуба, за да си вземе колата, защото снощи остана там. Грейсън си легна, а аз реших да уча малко. Не съм звъняла на мама от 3 дена. Все не ми остава време. Звъннах ѝ и си говорехме 1 час. След това си легнах и заспах.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now