37

2K 72 6
                                    

Днес е 24-ти декември и вечерта ще се съберем всички заедно и ще си разменим подаръците. Като цяло предните дни не се случи нищо интересно, ходихме на гости в родителите на Грейсън и купих подарък на мама. Взех ѝ чанта на Channel. Сега съм в стаята си и се опитвам да опаковам подаръците. Изобщо не ме бива в тези неща. Цялото ми легло беше в опаковъчна хартия и тиксо. От половин час се опитвам да опаковам китарата на Зейн и нищо не се получава, мамка му. Започвам да се изнервям вече. Трябваше да отида в мола да ми ги опаковат. Все още не е късно. Облякох се и взех всички подаръци и ги занесох в колата. Качих се и потеглих към мола.

След малко вече бях в мола и дадох да опаковат подаръците. Докато чаках усетих някой да застава до мен. Обърнах се и видях Зак да ми се усмихва сладко. Аз също му се усмихнах. На главата си носеше коледна шапчица и му стоеше много сладко.

-Хей, какво правиш тук?-попита той.
-Опаковам подаръците в последния момент.-отговорих му и се засмях.
-Аз също.-каза и се засмя също.-Искаш ли да излезем някой ден?-попита и се почеса зад врата.
-Може.-отговорих му и се усмихнах. Той също се усмихна.
-Е, аз трябва да тръгвам.-каза и взе вече опакованите подаръци. Аз му помахах и той тръгна. Чаках още 5 минути и моите подаръци също бяха готови. Аз ги взех и тръгнах към колата. Оставих ги в багажника и се качих на шофьорското място.

Спрях пред сградата и свалих подаръците. Качих се в асансьора и натиснах копчето за нашия етаж. След малко вратите се отвориха и аз излязох от асансьора и отключих вратата на апартамента. Оставих подаръците по елхата и отидох в кухнята да си сипя чаша с вода. Влязох вътре и заварих мама и Грейсън да танцуват. Бяха с престилки и мама държеше бъркалка, а Грейсън черпак. Засмях се и те ме погледнаха. Отидох до мама и я целунах по бузата.

-Какво си правите?-попитах ги и си сипах вода.
-Приготвяме вечерята за довечера.-отговори Грейсън.
-Защо не ме извикахте, щях да ви помогна?-попитах ги.
-Ами ти излезе.-каза Грейсън.
-Както и да е ако толкова много искаш да помагаш ела и ми помогни с приготвянето на курабийките.-каза мама и аз се засмях. Сложих си една престилка и започнах да помагам на мама.

Няколко часа по-късно

Вече бяхме готови с вечерята и с мама оправяхме масата. Поставихме чинии и прибори, сложихме чаши и украса. Бяхме готови с масата и остана само Зейн и Нат да дойдат. Мама отиде да си оправи багажа докато чакахме Нат и Зейн да дойдат. След 15 минути се позвъня на вратата и отидох да отворя. Пред мен стояха Зейн и Нат и двамата се бяха ухилили като малки деца. Аз им направих път да влязат и те влязоха. Оставиха подаръците си под елхата и се настаниха на дивана.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now