11

2.4K 77 0
                                    

Дойдоха още хора. Някои бяха в басейна, други ядяха, а трети танцуваха. Нат и Грейсън бяха в басейна и се целуваха, Зейн пиеше, а аз стоях на хамака до басейна. Изведнъж някой седна до мен и не беше просто някой, а Джак. Зейн нали каза, че беше в Маями на почивка със семейството си?

-Хей, Али!-поздрави ме Джак и ми се усмихна.
-Хей!-отвърнах му.-Ти не беше ли в Маями?-попитах го, а той ме погледна объркано.-Зейн каза, че си на почивка в Маями със семейството си.-обясних му, а той кимна.
-Аа, д-да. Бях в Маями, но се върнах преди малко.-каза и се почеса нервно зад врата.-Доведох един приятел, нали няма проблем?-попита, а аз кимнах.
-Да, няма проблем. Аз ще отида да видя Нат.-казах и станах от хамака. Отидох до Нат, а тя си сипваше нещо за пиене.

-Харесва ли ти партито?-попитах я.
-Да много.-каза и се усмихнах. Аз също си сипах нещо за пиене. Усетих някой да стои зад нас и се обърнах. Нат направи същото и пребледня сякаш е видяла призрак.
-Нати?-попита момчето. Беше високо с хубаво тяло. Имаше кафява коса и зелени очи. Ушите му бяха големи и носът му беше дълъг и крив. Не беше зле, но изглеждаше малко смешно.
-М-айк?-попита Нат, а той се усмихна и кимна.
-Какво правиш тук?-попита я той.
-Ами това е парти за моя рожден ден.-обясни му тя.
-Така ли? Не знаех. Щях да ти купя подарък, ако...
-Нати, кой е това?-прекъсна го Грейсън.
-Ам... т-това е момчето... от дискотеката.-обясни му тя като заекваше.
-О, Майкъл? Приятно ми е, аз съм Грейсън. Гаджето на Нати.-каза и му се усмихна мазно Грейсън.
-Всъщност името ми е Майк.-поправи го Майк.
-Не ме интересува.-игнорира го Грейсън и се обърна към Нат.-Ела, искам да ти покажа нещо.-каза ѝ Грейсън и я хвана за ръката. Тя го погледна объркано, но тръгна с него. Щеше да ѝ покаже подаръка си за нея. Беше ѝ взел букет от рози, картичка и голям еднорог. Помоли Зейн да му даде една от стаите, за да украси и да направи романтична обстановка. Беше наредил свещи по земята, а в коридора имаше листенца от рози, които водеха към стаята. Не знаех, че Грейсън е толкова романтичен.

Седнах на един шезлонг до басейна. Оставих си коктейла на масичката и станах. Забравих си телефона на дивана в хола. Тръгнах да влизам в къщата, но някой ме бутна в басейна, а аз изпищях и паднах. Излязох цялата мокра и погледнах към Зейн, а той се пукаше от смях. Погледнах го лошо и тръгнах към него. Той не ме видя и аз го бутнах. След това той започна да вика, че не може да плува и подадох ръката си, за да му помогна, но разбира се той ме дръпна и паднах отново във водата. Започна да ме пръска и да се смее, а аз се ядосах. Започнах да го пръскам и аз. Накрая започнахме да се гоним в басейна и пръскахме останалите. Няколко човека ни напсуваха, но не ме интересуваше. Изведнъж Зейн започна да ме гъделичка, а аз едвам дишах от смях.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now