51

1.9K 56 3
                                    

Седмица по-късно

Тази седмица имах толкова много неща за вършене. Първо трябваше да ходя при Джони за мерки на роклите, които ще представим на седмицата на модата. В университета ни затрупваха с работа и почти нямах време за себе си. Зейн постоянно беше зает, за да репетира за шоуто и него не го виждах много. С Грейсън и Нат се виждахме в университета и не сме излизали. Зак ми звънеше няколко пъти, за да се видим, но все му отказвах, защото или бях заета с Джони, или с университета. Обещах му да се видим, когато съм свободна. Днес с останалите модели репетирахме как ще излезем на подиума. Не бях в много добри отношения с повечето моделки, не знам защо. Просто те са с високо самочувствие и не ме възприемат много. Приключихме с репетицията и Джони ни освободи. Часът беше 18:35 и реших да се прибера. Може да се обадя на Зейн да дойде ако няма работа. Тъкмо щях да се кача в колата си и чух Джони да ме вика. Обърнах се и го видях как се приближи към мен леко задъхан.

-Алисън, исках само да ти кажа да не се притесняваш за утре. Знам, че ще се справиш, просто бъди уверена в себе си.-каза Джони и аз се усмихнах леко.
-Благодаря, че вярваш в мен.
-Ти си ми любимият модел, но това да си остане между нас.-каза тихо Джони и се засмяхме.-Утре ела в 15:00, за да може да те гримират и да ти направят прическа. А сега се прибери и си почини за утре. Искам те свежа!-нареди ми Джони и се засмя, след което ме прегърна.-Чао, сладка.
-Чао.-помахах му и се качих в колата си. Запалих и тръгнах към вкъщи.

След около половин час вече паркирах колата си и я заключих. Влязох в сградата и се качих в асансьора. Натиснах копчето за моя етаж и вратите се затвориха. Облегнах се на стената и потропвах с крак. Тиха музичка се чуваше в асансьора и след малко вратите се отвориха. Аз излязох и се насочих към вратата, където живея. Отключих и влязох вътре. Нат беше легнала на дивана и гледаше нещо на телевизора. Тя ме забеляза и ми се усмихна топло.

-Хей! Как мина?-попита тя и аз седнах до нея.
-Ужасно съм изморена. Пробвах поне 10 рокли и репетирахме 30 минути. За малко щях да се скарам с едната моделка, но се сдържах.-обясних и Нат се засмя.
-Кой те дразни сега?-попита Нат.
-Мисля че се казваше Ванеса. Както и да е не ми пука за нея.-казах и се облегнах.-Мисля да се обадя на Зейн да дойде. Нали нямаш нищо против?-попитах Нат и тя кимна.
-Извикай го, аз и без това трябва си довърша есето за другата седмица.-усмихна се Нат и стана от дивана. Аз също ѝ се усмихнах и извадих телефона си. Набрах номера на Зейн и зачаках.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now