45

2K 61 3
                                    

Нат, Грейсън, Зейн и аз бяхме седнали на една маса и пиехме вино. Джони минаваше по масите и поздравяваше гостите. Стигна до нашата маса и седна.

-Как са любимите ми хора?-попита той и ние се засмяхме.
-Много добре.-отговорихме.
-Виждам, че вече си по-добре.-каза Джони и погледна Нат. Тя кимна леко.-Радвам се. Зейн, след малко ще те повикам на сцената да изпееш няколко песни.-каза Джони и Зейн кимна.
-А кои песни ще трябва да пея?-попита Зейн.
-Алисън не ти ли даде списъка?-попита Джони и аз го погледнах объркано.
-Какъв списък? Нищо не си ми давал.-казах и Джони се удари по главата.
-Забравих. Сега ще отида и ще ти кажа песните.-стана от мястото си Джони и отиде нанякъде. След малко се върна и подаде на Зейн един списък. Зейн го разгледа и кимна.
-Имаш късмет, че знам тези песни.-каза и се засмя.
-Ох, чудесно. За момент се изплаших. Абе ти знаеш и можеш всичко. Алисън е голяма късметлийка с теб.
-По скоро аз съм късметлия с нея.-каза Зейн и аз му се усмихнах.
-Ооо, толкова сте ми сладки. Направо ще ви изям.-каза Джони и ние се засмяхме.-Аз ще ви оставям за сега. Ще отида да проверя дали всичко е готово, за да излезеш да пееш.-тръгна Джони и ние останахме отново само четиримата. Нат и Грейсън си говореха нещо, а Зейн си гледаше нещо в телефона. Усетих някой да ме тупа по рамото и се обърнах. Зад мен стояха Клоуи и Аманда. Те пък какво правят тук?

-Алисън, Зейн, Грейсън, Нат! Каква приятна изненада.-каза Клоуи и се усмихна фалшиво.-Алисън, защо не каза, че си се снимала за Джони и че ще има твои снимки в списание?-попита тя и аз я погледнах странно.
-Защото с теб не сме приятелки и не искам да си говоря с теб.-отговорих ѝ.
-Не разбирам само, защо се дразниш толкова много с мен? Не съм ти направила нищо.-каза Клоуи.
-Клоуи, защо не се разкараш?-попита Нат.
-Всички тук сте много гадни.-извъртя очи Клоуи.
-Хей Зейн! Как си?-обади се Аманда. Само да е посмяла да се навърта около Зейн ще ѝ изтръгна екстейшъните и ще я удоша с тях.
-Много добре.-отговори Зейн.
-Трябва да излезем някой път. Като доброто старо време, а?-попита го тя и му се усмихна. Аз го погледнах и зачаках да видя какво ще ѝ отговори.
-Съжалявам Аманда, но съм зает.-каза Зейн и преплети пръстите ни. Аманда видя това и усмивката ѝ слезе от лицето.-Изпусна си шанса, Аманда. Намерих много по-добра от теб.-след думите му не се сдържах и се усмихнах. Той ме погледна и ме целуна. Аманда изтропа с крак и тръгна нанякъде. Клоуи тръгна след нея. Махнаха се, супер. Със Зейн се отделихме от целувката и Джони дойде.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now