25

2.1K 72 8
                                    

Днес е фотосесията. Не съм спала цяла вечер, не знам защо. Беше ми притеснено дали ще се справя и да не се изложа. Добре че поне Нат, Грейсън и Зейн ще са с мен. С Джони последно се видяхме в четвъртък, когато обсъждахме подробностите. Сега е 7:30 и пиех кафе на терасата. Нат и Зейн щяха да дойдат към 8:30. Станах в 6 часа, изкъпах се и се оправих. Джони каза да не си слагам грим и да не си правя нищо на косата.

Грейсън дойде при мен на терасата и ми се усмихна. Той седна на стола до мен и се загледа в гледката пред нас.

-Притесняваш ли се?-попита и аз кимнах.-Спокойно, сигурен съм, че ще се справиш. Винаги излизаш добре на снимките.-каза и аз се засмях.
-Не е вярно.-казах му.
-Вярно е. Ето сега ще видиш.-каза и си извади телефона. Аз погледнах объркано и след малко се чу звук и разбрах, че Грейсън ме е снимал. Сигурно съм излязла ужасно.-Ето виж, дори когато гледаш странно изглеждаш добре. Известните личности могат само да си мечтаят да изглеждат като теб. На теб не ти е нужно да използваш Фотошоп и всякакви други програми само, за да изглеждаш добре. Ти си си идеална по природа.
-Добре, стига толкова. Ще се изчервя.-засмях се.-Благодаря ти, Грейсън. Благодаря ти, че винаги си до мен и ме подкрепяш във всичко, което правя. Ти си най-добрия братовчед.-казах му и му се усмихнах. Той също се усмихна и ме прегърна. Изпихме кафетата си и не след  дълго Нат и Зейн се появиха.

Сега бяхме в колата на Грейсън и пътувахме към мястото за снимките. Джони каза, че ще направим няколко снимки в студиото и после може да отидем на плажа. Все още не мога да повярвам, че ще се снимам за списание и ще бъда модел. Дано всичко да мине добре и снимките да станат супер. Грейсън спря колата и всички слязохме. Аз си поех дълбоко въздух и тръгнах да влизам в сградата. Другите ме последваха и заедно влязохме. Качихме се в асансьора и натиснах копчето за третия етаж. Вратите се отвориха и ние излязохме от асансьора. Не знаех, че фирмата на Джони е толкова голяма. Навсякъде имаше хора, които обикаляха с някакви дрехи. Имаше и други модели, които се снимаха.

-Алисън, сладурче. Радвам се да те видя.-каза радостно Джони и ме прегърна.
-Аз също. Това са приятелите ми.-казах и посочих Нат, Зейн и Грейсън.
-Аз съм Наталия, момичето от мола. Можеш да ми викаш Нати.-представи се Нат и се здрависаха с Джони.
-Да, помня те, сладкишче.-каза весело Джони.
-Аз съм Грейсън, братовчедът на Алисън.-представи се Грейсън.-А това е Зейн.-каза Грейсън и посочи Зейн. Джони кимна и се обърна към мен.
-Предлагам ти да започваме. Ема ще ти покаже моделите, които трябва да облечеш за снимките, а Робърт ще ти направи грима и прическата.-аз кимнах. Джони извика някакво момиче и то ме отведе в съблекалнята. Подаде ми една много хубава рокля. Беше бебешко розова, къса малко над коляното. Аз я облякох и Ема ми каза да отида в гримьорната, за да може Робърт да ми направи грим и прическа.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now