55

1.4K 51 2
                                    

Вчера със Зак излязохме. Отидохме в един много хубав ресторант и си говорехме. Той е много добър слушател и се радвам, че се срещнахме. Разказвахме си спомени и много се смяхме. Доста приятна компания е и от сега нататък ще излизаме често. Зейн няма от какво да се притеснява, защото със Зак сме само приятели. Спрях да мисля за Зак и отидох в кухнята при Нат. Тя беше направила палачинки и аз седнах на един стол до нея. Сложих си една палачинка в чинията и я намазах с шоколад. Отхапах от палачинката и се наслаждавах на вкуса.

-Готвиш уникално, човек.-казах ѝ и тя се усмихна.
-Благодаря. Как мина вчера със Зак?-попита тя и повдигна вежди.
-Доста добре. Отидохме да вечеряме в един ресторант и си говорехме. Приятна компания е.-отговорих ѝ и доизядох палачинката си.
-Мхм...-кимна Нат.
-Как минаха снимките?-попитах я.
-Супер. Доста се забавлявахме, защото или някой си объркваше репликата или не можеше да бъде сериозен.-отговори Нат и се засмя. Говорехме си още малко и видяхме, че стана време да тръгваме за университета. Аз си взех чантата и си облякох коженото яке. Взех ключовет за колата си и с Нат слязохме. Качихме се в колите си и потеглихме към университета.

Няколко минути по-късно вече бяхме на паркинга и паркирахме колите си. Слязохме от тях и ги заключихме. Влязохме в двора и седнахме на пейките да чакаме момчетата. Видях Клоуи и Аманда да стоят на отсрещната пейка с другите си приятелки. Гледаха нещо на телефона и се смееха. Ъхх, как може да имат толкова дразнещи гласове? Изместиха погледа си и видях, че момчетата идват при нас. Те ни се усмихнаха и ние станахме. Целунахме ги и влязохме вътре в университета. Лекциите започнаха и се съсредоточих върху тях.

Няколко часа по-късно бяхме в коридора и си говорехме. Момчетата се бяха подпрели на стената и гледаха нещо на телефоните си.  Видях Клоуи да се приближава към нас и се усмихваше дяволито. Какво е намислила? Тя дойде при нас и ние я изгледахме странно.

-Здравейте, сладури! Радвам се да ви видя.-каза и се усмихна фалшиво.
-Какво искаш?-попитах я и присвих очи. Тя само се засмя и извади телефона си от чантата си.
-Алисън, Наталия, мисля че трябва да видите това.-каза тя и ни подаде телефона. С Нат я погледнахме объркано и взехме телефона. Имаше някакво клипче и тя ни го пусна. Беше снимано в някакъв клуб и погледа ми попадна на нещо доста интересно. Грейсън и Зейн... и до тях бяха Аманда и мисля че другата се казваше Сара. Видях как двете се намърдаха в скутовете им и започнаха да се приближават все повече и повече... докато Аманда не започна да целува врата на Зейн. Бях в шок. Погледнах към Нат и нейната реакция не беше по-различна от моята. Отново погледнах телефона и клипа свърши. Очите започваха да ми се насълзяват. Момчетата изглеждаха доста объркани. Те също изгледаха клипа.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now