26

2.1K 67 6
                                    

След фотосесията Грейсън и Нати искаха да отидем на ресторант, за да отпразнуваме успешната фотосесия. Не ми се ходеше никъде, исках просто да се прибера, да си взема дълъг и отпускащ душ и да си легна. Но те настояваха толкова много, а и няма как да откажа на Нат. Със Зейн не сме си говорили след снимките, дори не ме поглеждаше. Какво му стана? Защо ме целуна така от нищото и после каза, че било просто за снимките? Няма смисъл това. Джони дори не е искал да се целуваме, а просто да изглеждаме влюбено. Както и да е, загледах се през прозореца.

-Хей, усмихни се.-каза ми тихо Нат.-Ще те има в едно от най-известните списания, защо си тъжна?-попита тя.
-Просто съм уморена.-казах ѝ и се усмихнах. Тя също ми се усмихна. Грейсън спря колата пред някакъв ресторант. Ние слязохме от колата и се насочихме към входа на ресторанта. Влязохме вътре и седнахме на една маса. Обстановката беше много хубава. Ресторантът беше много изискан и от таваните висяха големи полилеи. Един сервитьор дойде и ни остави менюта. Беше ми много познат.

Отворих менюто, за да видя какво има. Избрах си спагети Болонезе. Обожавам спагети, това е любимата ми храна. Като цяло обичам италианската кухня. Другите също си избраха и сервитьорът дойде да запише поръчката ни.

-Добър вечер! Какво ще желаете?-попита любезно. Загледах се в лицето му и наистина ми беше много познат. Видях името на табелката и разбрах, че това беше Майк. Той спря погледа си на Нат и се усмихна притеснено.-Здравей Нати.-поздрави я той.
-Хей, Майк.-поздрави го тя.-Тук ли работиш?-попита го.
-Д-да... баща ми държи ресторанта и ме назначи на работа.-отговори той. Нат само кимна.
-Приятел, погледа тук.-щракна с пръсти Грейсън. Някой май отново ревнува? Майк го погледна леко притеснено.-Така аз ще искам салата Цезар и пиле в лимонов сок.-поръча Грейсън и Майк го записа.

-За мен салата Капрезе и спагети карбонара.-поръча Зейн.
-За мен спагети Болонезе.-поръчах.
-За мен също.-каза Нат и Майк записа поръчките ни.
-За малко да забравя... искам да ни донесеш най-хубавото вино, което имате.-поръча Грейсън и Майк кимна. Той тръгна и Нат погледна Грейсън.

-Дръж се добре, Грейсън. Не искам да засрамваш момчето.-каза му Нат.
-И аз не искам той да те гледа ама...-отговори ѝ той и тя го погледна лошо.-Оф, добре де.-извъртя очи Грейсън. Те започнаха да си говорят за нещо друго. Аз погледнах към Зейн и той извърна погледа си от мен. Какво му става? Той извади телефона си и се загледа в него. Значи ще се игнорираме така ли?

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now