46

1.9K 63 3
                                    

Прибирахме се от партито на Джони и както може да предположите Зейн и Грейсън бяха пияни и вършеха простотии. Извикахме си такси и отидохме в къщата на Зейн. Платих на шофьора и слязохме от колата. Спряхме се на улицата, за да си прибера нещата и Грейсън отиде до една улична лампа и започна да се върти. Правеше доста... интересни движения около лампата. Нат го наблюдаваше и се кискаше отстрани. Аз се обърнах да потърся Зейн и го видях да се взира в една точка. Отидох до него и го бутнах по рамото леко.

-Добре ли си?-попитах, но той продължаваше да се взира. Помахах леко пред него и той ме погледна.
-АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КУПОНДЖИЯЯЯ! ДИДЖЕЙ МАЛИК!-изкрещя и започна да бяга като подскачаше леко.-КУПОНЪТ ПРОДЪЛЖАВАААА! ВСИЧКИ ДА ИДВАТ ВКЪЩИ, АЛКОХОЛЪТ Е ОТ МЕЕН!-продължаваше да вика и аз му запуших устата.
-По-тихо, хората сигурно вече спят.-изшътках му.
-Кой ще спи по това време?-попита той и извъртя в очи.-О, виж Грейсън се забавлява с лампата и аз отивам.-каза и се запъти към Грейсън. Тези хора ще ме побъркат. Добре, само тези двамата ли се държат така, когато се напият? Нат продължаваше да се смее, а аз извъртях очи.-Брат, мисля че ми изникват крила.-каза Зейн и потупа Грейсън по гърба. Грейсън го погледна.
-Това е много яко, брат. И аз искам.-каза му Грейсън. Тея 100% са взимали нещо. Ако са се дрогирали ще ги убия. Отидох до Нат и тя все още се смееше.

-Мисля, че са дрогирани.-казах ѝ и тя ме погледна.
-Нее, спокойно. Още от преди, когато се напият се държат така. Просто не държат на алкохол.-засмя се Нат.
-Както и да е, хайде да се прибираме преди някой да е извикал полиция.-казах на Нат и тя кимна.
-Хайде да се прибираме.-извика им Нат и те само ни погледнаха.
-Алисън, искаш ли да полетим? Имам крила.- попита Зейн като дете.
-Предлагам да си легнем сега, а утре ще полетим.-казах му и го задърпах към къщата. Влязохме вътре и Зейн и Грейсън се насочиха към дивана и се проснаха на него. След малко се чу как похъркват и с Нат ги завихме. Ние отидохме горе и си легнахме.

Няколко дена по-късно

С Нат, Грейсън и Зейн ще ходим в "Дисниленд" днес и нямам търпение. Винаги съм искала да отида в "Дисниленд". Лежах на леглото си и разглеждах социалните мрежи. По едно време Нат ми звънна и аз ѝ вдигнах.

-Готова ли си за "Дисниленд", момичее?-извика Нат и аз се засмях.
-Дааа, нямам търпение.-казах като дете.
-Аз също. Искам да се снимам с Мики Маус и с Пепеляшка, и с Рапунцел, и с всички.-изпищя Нат.
-Мда, аз също.
-Добре, аз ще затварям, защото трябва да се оправям. Ще се видим след 2 часа. Нямам търпение.-каза отново Нат.
-Аз също. До после.-казах преди да затворя.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now