42

1.9K 62 4
                                    

Нат и Грейсън постоянно се дразнеха. Нат беше вече почти пияна, а за Грейсън да не говорим. Със Зейн стояхме и ги наблюдавахме да не направят някоя глупост, за която после ще съжаляват. Бяхме седнали на бара и си пиехме питиетата.

-Искам още един шот.-каза Нат на бармана и той кимна. Подаде ѝ шота и ѝ намигна.
-Ей, спри да намигаш на гаджето ми.-скара му се Грейсън.
-Грейсън, затваряй си устата и ходи си намери някоя, която да не те дразни. Остави момчето да си върши работата. Виж колко е сладък.-каза Нат и Грейсън започваше да се изнервя.
-Нати, ела с мен до тоалетната.-извиках я. Тя тръгна с мен и влязохме в тоалетната. Добре че дойде, не исках да продължават да се дразнят. Нат влезе в едната кабинка, а аз освежих грима си. Нат излезе и си изми ръцете. Тя се облегна на стената.

-Обичам го.-каза тя и аз я погледнах объркано.-Обичам Грейсън. Може би наистина напоследък правим това, което само аз кажа. Но той каза, че съм досадна и няма да му се извиня. Той да ми се извини първи.-започна да размишлява Нат.
-И двамата трябва да се извините.-казах ѝ и тя извъртя очи.
-Хайде да ходим да изпием по един шот.-каза Нат и тръгна към вратата.
-Колко шота изпи вече?-попитах и се засмях. Тя повдигна рамене и излязохме от тоалетните. Приближих се към бара и видях как някакво момиче стоеше до Зейн и му се умилкваше. Нат ме побутна леко, но не ѝ обърнах внимание. Доближих се към тях, за да мога да чуя какво си говорят.

-Много си хубав. Сигурно си нямаш приятелка. Какво ще кажеш да отидем у вас и да се опознаем по-така?-попита го тя и го погали по ръката. Зейн само я изгледа странно.-Ще ни бъде много забавно.-доближи се до ухото му. А не, това няма да стане. Отидох до нея и я дръпнах от Зейн.

-Виж какво миличка, по-добре сама да отидеш у вас.-казах ѝ, а тя ми се изсмя.
-Закъсня. Аз първа го видях.-изсмя ми се тя и ме погледна надменно.
-Да, но аз първа заех място в сърцето му.-казах ѝ и целунах Зейн. Тя стоеше и ни наблюдаваше.-А сега си разкарай отчаяния задник, преди да съм ти разбила главата в земята.-заплаших я и тя изглежда се стресна и си тръгна. Аз се обърнах към Зейн и го погледнах лошо. Той ми се усмихна.
-Я какво ревниво гадже си имам.-засмя се той и тръгна да ме целува, но аз се отдръпнах.
-Ако не бях дошла, сигурно вече щеше да я водиш у вас.-казах изнервено, а той се усмихна.
-Мислиш че бих отишъл с тази у нас, след като имам теб? Скъпа, повярвай ми искам само с теб да ходя у нас и да се забавляваме, ако ме разбираш?-каза и захапа долната си устна като ме огледа. Аз му се усмихнах и се доближих до ухото му.
-Много бързаш Малик. Има време за всичко.-казах тихо и той се намръщи. Извиках Нат да отидем да потанцуваме. Отидохме на дансига и затанцувахме в ритъм с музиката. Двете се забавлявахме и се вихрехме. Видях как Зейн ме наблюдава и му намигнах. Той само се усмихна и отново захапа долната си устна. Усетих как някой застана до мен и се обърнах. Някакво момче на моята възраст ми се усмихна и се приближи още към мен.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now