22

2.1K 68 13
                                    

Седнахме в един доста хубав ресторант. Обстановката беше много хубава и създаваше уют. Настанихме се на една маса и един сервитьор ни остави менюта. След 5 минути се върна да запише поръчката ни. Аз си поръчах салата Цезар, Нат и Грейсън пица, а Зейн бургер. Ако ще ставам модел трябва да се храня здравословно. Да, това няма да стане. Не мога да живея без пица, хамбургери и всякакви вредни храни. Поръчката ни дойде и започнахме да се храним.

-Алисън, ще приемеш да станеш модел, нали?-попита Нати.
-Защо толкова искате да стана модел?-засмях се.
-Защото си невероятна и това е голяма възможност за теб.-каза Зейн и аз се изчервих.
-Благодаря. И да Нати, ще приема. Утре ще се обадя на Джони.-казах им.
-Знаех сиии. С Джони ще станем много добри приятели. Винаги съм искала да имам приятел гей.-почти изпищя Нат и аз се засмях.
-Да, аз също.-казах и момчетата ни гледаха странно.
-Аз ще отида до тоалетната.-каза Нат и стана от масата. Ние си до изядохме храната, докато чакаме Нат.

Вече минаха 10 минути, откакто я няма. Къде отиде до тоалетна? В мола или утях? Грейсън стана и тръгна да я търси.

Гледна точка на Нати

Станах от масата и отидох до тоалетната. Тъкмо щях да завия, за да вляза вътре и някой застана пред мен. Това беше Кевин. Какво, да не би да ме следи? Изцъках и извъртях очи.

-Ти какво, следиш ли ме?-попитах го, а той се усмихна леко.
-До някъде.-отговори.
-Какво искаш?
-Теб. Нати не разбираш ли, че още те обичам и не мога да живея без теб. Върни се при мен?
-А ти не разбираш ли, че аз обичам Грейсън и не ми пука какво искаш?
-Стига де, не помниш ли колко хубаво ни беше? Само двамата. Ти и аз.-каза Кевин и се приближи към мен. Аз тръгнах да вървя назад, но се блъснах в стената. Той постави едната си ръка на стената и беше твърде близо до лицето ми. Ил, как съм била влюбена в него преди?

-Кое е било хубавото, Кевин? Това че я съсипа психически ли?-появи се Грейсън от нищото и Кевин извъртя очи и се отдръпна. Аз отидох бързо до Грейсън и той ме прегърна.- Сега се разкарай от моето момиче, иначе аз ще те съсипя и психически и физически.-заплаши го Грейсън и аз се сгуших още в него.
-Нати, ти ще бъдеш моя! А на теб Грейсън ще ти кажа, че играта още не е приключила.-каза Кевин докато се отдалечаваше от нас. Той вървеше обърнат към нас сочейки ни и накрая се блъсна в някаква жена, която започна да го бие с чантата. С Грейсън се засмяхме.
-А аз ще ти кажа първо да се научиш да ходиш и после да се занимаваш с нас.-каза му Грейсън и му намигна. Аз се засмях отново и го целунах по бузата. Върнахме се при Зейн и Али в ресторанта. Платихме сметката и излязохме от мола.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now