43

2.1K 71 2
                                    

Събудих се към 11 часа. Взех телефона си и разгледах социалните мрежи. Видях че има някакви статии за мен. Пишеше за марката на Джони и за мен. Явно започвам да ставам все по-известна. Оставих си телефона и станах от леглото. Отидох в банята и се изкъпах. Измих зъбите си и оправих косата си. Облякох си дрехи и телефонът ми звънна. Беше Нат. Вдигнах ѝ.

-Искаш ли да отидем до мола? Тъкмо да разгледаме какво има и ще закусим.-попита Нат.
-Разбира се. Искаш ли да дойда да те взема след 30 минути?
-Добре ще те чакам. Чао.-каза Нат.
-Чао.-казах и затворих. Слязох долу и си взех ключовете за колата. Не видях Грейсън никъде и предположих, че още спи. Излязох от апартамента и заключих. Слязох долу и влязох в колата си. Запалих и потеглих към дома на Нат. Не след дълго вече бях пред къщата на Нат и я видях да ме чака отвън. Тя се качи в колата и ме поздрави. Аз също я поздравих и потеглих към мола.

-Как си?-попитах я.
-Ами главата ужасно много ме боли. Повече няма да пия толкова много.-каза Нат и се хвана за главата. Аз се засмях и се съсредоточих върху пътя.

Спрях на паркинга в мола и с Нат слязохме от колата. Влязохме в мола и седнахме в една много хубава сладкарница. Поръчахме си едно парченце торта и кафе. Докато чакахме да ни донесат поръчката някой ме потупа по рамото. Аз се обърнах и видях Джони да ми се усмихва. Аз станах от мястото си и го прегърнах.

-Какво правиш тук?-попитах го и той седна при нас.
-Ами реших да проверя как върви ремонтът на магазинът ми и ви видях.-отговори Джони и аз кимнах.-Е, със Зейн вече сте гаджета, а?-попита и повдигна вежди.
-Мда.-отговорих и се усмихнах.
-Знаех си, че ще се съберете. Вие сте един за друг.-каза Джони. Той погледна към Нат.- А ти защо си тъжна?-попита.
-Аз... не съм тъжна... просто...-опита да обясни Нат, но не можа.
-Да не се случило нещо?-попита отново Джони.
-Не, просто имам главоболие.-обясни Нат и се усмихна леко.
-Гадно.-каза Джони.-Е, аз ще ви оставям, че трябва да наблюдавам как вървят нещата. И да не забравите за нова година.-каза Джони и ни намигна. Ние му помахахме и той тръгна. Донесоха ни поръчката и с Нат започнахме да се храним. Изядохме си нещата и платихме сметката. Обиколихме магазините и си купихме някои неща. Излязохме от мола и тръгнахме към колата, но Грейсън мина покрай нас и с Нат само се спогледаха. Нали снощи се оправиха?

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now