50

1.7K 62 2
                                    

12-ти януари. Зейн има рожден ден. Много се вълнувам за довочера. Ще украсим апартамента, ще купим храна и напитки и ще го изненадаме. Реших да му взема карикатура на нас двамата. Получи се доста забавна и интересна. Надявам се да му хареса.

С Нат бяхме в двора на университета и чакахме момчетата да дойдат. Видях колата на Зейн да спира на паркинга и след малко той слезе от нея. Носеше слънчеви очила и изглеждаше толкова добре. Той се запъти към нас, но по пътя Аманда го спря. Тя го прегърна и после двамата се засмяха. Защо се смее? И защо ѝ позволи да го прегърне? Те се сбогуваха и той дойде при нас. Аз скочих върху него и го прегърнах.

-Честит рожден ден, любов! Обичам те.-поздравих го и той се засмя леко.
-Благодаря и аз те обичам.-каза и аз се отделих от него, след това го целунах.
-Честит рожден ден, Зейн!-честити му Нат и го прегърна.
-Благодаря.-усмихна ѝ се той.
-Какво правеше с Аманда?-попитах го.
-Честити ми рождения ден. Прегърнах я, защото днес съм в добро настроение и реших да бъда мил.-обясни Зейн и Нат се засмя.
-Успех с това.-пошегува се Нат и ние се засмяхме. След малко Грейсън също дойде и влязохме в университета. Лекциите започнаха и се съсредоточих върху тях.

Няколко часа по-късно вече лекциите свършиха и сега бяхме на паркинга. С Нат трябваше да украсим апартамента и да вземем тортата, а Грейсън трябваше да занимава Зейн.

-Зейн, искаш ли да отидем на фитнес?-попита го Грейсън.
-Добре. Момичета вие ще дойдете ли?-обърна се към нас Зейн.
-Не, имаме малко работа. После ще ти пиша.-казах му и той кимна. Целуна ме и се качихме по колите си. С Нат бяхме в моята кола и отидохме да купим украса. Отидохме в магазин за такива неща и купихме балони, надпис, конфети и взехме няколко балона с хелии. Сложихме нещата в колата и отидохме за тортата.

Взехме тортата и се прибрахме. Сложих тортата в хладилника и отидох да помогна на Нат с украсяването. Закачихме надписите и надухме балоните. Поръчахме пици и извадихме алкохола. Подредихме масата и зачакахме Зейн и Грейсън да дойдат.

Гледна точка на Зейн

С Грейсън приключихме с фитнеса и се прибрахме. Влязох в банята и си взех един бърз душ. Излязох от банята и увих една кърпа около тялото си. Отидох в стаята си и телефонът ми извибрира. Взех го и видях, че Кевин ми е писал. Извъртях очи и отключих телефонът си.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now