24

2.1K 68 6
                                    

Събудих се в 7:30. Измих си зъбите, облякох се и си сресах косата. Взех си телефона и слязох в кухнята. Нат беше седнала на барплота и си разглеждаше телефона. Аз седнах до нея и тя ми се усмихна.

-Добро утро.-поздрави ме.
-Добро утро. За някои няма да е много добро обаче.-казах и се засмяхме.
-Мда, нямам търпение да се събудят.-каза Нат и се усмихна дяволито.-Кафе?-попита и аз кимнах. Тя стана и взе една чаша. Сложи я пред мен и я напълни с кафе. Аз ѝ благодарих и тя отново седна на мястото си.-Е, днес ще се срещнеш с Джони.-каза развълнувано.
-Мда. Ще се наложи да изпусна последните две лекции.-казах ѝ.
-Приятелката ми ще става модел. Толкова се радвам.-изписка Нат.-Много искам да присъствам на фотосесията.
-Сигурна съм, че Джони няма да възрази.-казах ѝ и отпих от кафето си.

Момчетата влязоха при нас в кухнята. Изглежда все още не са се разсънили. Ние с Нат се погледнахме и едвам се сдържахме да не се засмеем. Грейсън си взе една ябълка и седна на масата. Зейн си сипа кафе и седна срещу него. И двамата се погледнаха първо сънено и после изненадано.

-Защо косата ти е розова?-попитаха едновременно.-Не, твоята коса е розова.-казаха отново. Накрая двамата станаха и отидоха да се видят в огледалото. След малко се чу как извикаха. С Нат започнахме да се смеем много силно. Момчетата влязоха в стаята ядосано.

-На кой беше тъпата идея да ни боядиса?-попита ядосано Грейсън. Нат се засмя.
-На кой може?-каза тя и двамата я изгледаха лошо.-Какво? Алисън ми помогна, така че не съм виновна само аз.-защити се Нат и аз я погледнах изненадано. Зейн погледна зад нас. Аз се обърнах и видях спрея. Какво прави тук спреят? Той се усмихна и отиде да го вземе.
-Сега ще си платите.-каза дяволито и започна да пръска по косата ми. Грейсън отиде при Нат и я вдигна. Мисля че се насочи към басейна. Аз започнах да бягам и да викам, а Зейн ме гонеше и пръскаше косата ми. Накрая спреят свърши и седнахме на дивана. Аз се погледнах в огледалото. Ужас! Косата ми на места беше розова. Изглеждаше ужасно. Сега трябва да се къпя.

-Виж какво направи. Днес ще се срещам с Джони, за да обсъдим подробностите. Като ме види ще се откаже от това да му бъда модел.-казах леко сърдито на Зейн.
-О, сигурен съм, че много ще те хареса.-засмя се Зейн и ме будна по рамото.
-А аз мисля, че теб ще те хареса повече.-намигнах му и той свали усмивката си. Аз му се изплезих, а той започна да ме гъделичка.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now