59

1.5K 49 4
                                    

В последният един месец не се случи кой знае какво. Зейн почти записа първата си песен, Нат все още снима снимките за филма си, а Грейсън мисля, че наистина обмисля да отвори казино или бар. Аз почти всеки ден съм при Джони, за да му помагам с новата колекция. Днес имах среща с него, за да обсъдим кога ще снимаме фотосесията за марката му.

Станах от леглото ми и отидох в банята да си взема душ. Съблякох дрехите си и пуснах топлата вода. Застанах под душа и водата започна да се стича по тялото ми. След малко спрях водата и покрих тялото си с хавлия. Излязох от банята и отидох в стаята си. Приготвих си дрехи и ги облякох. Сресах косата си и си сложих спирала и гланц за устни. Взех една малка чантичка и пъхнах в нея телефона, пари и ключовете за колата. Излязох от стаята си и отидох в хола при Нат, за да ѝ кажа, че ще излизам. Нат беше седнала на дивана и учеше репликите си.

-Отивам при Джони.-казах ѝ и тя ме погледна и остави листа с репликите си.
-Добре. С Грейсън ще ходим при нашите.-каза тя и аз кимнах.
-Да си изкарате добре. После ако искаш ми звънни, може да излезем някъде.-предложих ѝ и тя кимна. Аз излязох от апартамента и се качих в асансьора. Натиснах копчето за партера и вратите тръгнаха да се затварят и видях Зак да бяга. Той успя да се шмугне преди да се затворят вратите.

-Здравей!-поздрави ме задъхано.
-Хей! На къде?-попитах го.
-Имам малко работа, ти?-отговори и ме попита.
-Аз също.-отговорих му и вратите на асансьора се отвориха. Двамата излязохме от сградата.-Чао.-казах му.
-Чао. Пиши някой път да излезем.-каза той като се усмихна и ми намигна. Аз само кимнах и тръгнах към колата си. Влязох вътре и реших да се обадя на Зейн. Изкарах телефона си и набрах номера му.

-Ало!-каза той след като вдигна.
-Здравей, любов! Какво правиш?-попитах го.
-Довършваме записването на песента и в други ден ще започнем заснемането на клипа.-отговори той.-Ти?
-Отивам при Джони. Ще обсъдим предстоящата фотосесия.-обясних му.
-Добре. Става ли да ти се обадя после? Кол ме вика.-попита той.
-Разбира се, върши си работата. Обичам те!
-И аз те обичам!-каза той и затвори. Аз прибрах телефона си и запалих колата. Потеглих към Джони и си пуснах радиото.

Гледна точка на Грейсън

С Нат щяхме да ходим на обяд при родителите ѝ. Бях малко притеснен. Баща ѝ по принцип е малко строг и обича да ми задава много въпроси, а аз какъвто съм притеснителен отговарям супер несвързани неща.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now