19

2.2K 74 5
                                    

Събудих се към 10 часа. Беше събота и можех да си поспя до по-късно. Разрових се в социалните мрежи и станах от леглото. Отидох в банята и си взех бърз душ, след което си измих зъбите. Облякох си спортни къси панталонки и широка тениска. Направих си рошаво кокче и се обадих на мама. Не сме се чували от две седмици.

-Хей мамо!-казах ѝ, след като вдигна.
-Здравей, миличка!-поздрави ме тя.-Не си се обаждала скоро. Забрави ме.-пошегува се мама и се засмяхме.
-Просто нямах време. Знаеш, университет.-обясних ѝ.
-Знам, скъпа. Аз също бях много заета. Повишиха меее.-изпищя мама, а аз се зарадвах.
-Много се радвам за теб, мамо. Заслужаваш го.
-Благодаря ти. Трябва да тръгвам, защото ще излизам със Стивън.
-Стивън? Съседа?-попитах.
-Да.-каза тихо и разбрах, че се усмихва.
-Мамо, да не би да имаш нещо със съседа?
-Не.-каза и замълча.-За сега.-засмях се.
-Добре, хайде оправяй се. Не карай Стивън да те чака.-казах ѝ.
-Ще ти се обадя, когато мога, миличка. Обичам те. Целувки.
-И аз те обичам.-казах и прекратих разговора. Станах от леглото и тръгнах да слизам надолу. Докато слизах чух Зейн и Грейсън да си говорят.

-Джак отново иска да занесем стоката. Кога ще ни остави намира?-каза Грейсън. Каква стока? За какво говорят?
-На кой трябва да я носим този път?-попита Зейн.
-Кевин. Отново.-отговори Грейсън. Какво?

Гледна точка на Зейн

С Грейсън бяхме седнали на дивана и обсъждахме случката с Кевин и Алисън. Защо толкова иска да се върне при Нат? Сигурен съм, че е намислил нещо. И че Джак му е казал колко са важни за нас. Но защо го правят всичко това. Да излизах с бившето гадже на Кевин, но те бяха скъсали. Не съм виновен, че тази веднага ми се лепна. Още от тогава не ме харесва особено. И откакто с Грейсън се сближихме намрази и него. Преди с Кевин бяхме близки. Може да се каже, че бяхме като братя. Той беше първият ми приятел в Лос Анджелис. Да имаме 2 години разлика, но и той се сприятеляваше трудно. После обаче започна да се забърква с тези неща и се деогираше. Джак му е нещо като дясна ръка. След като се появи Грейсън, се сближих с него и Кевин ревнуваше. Замина извън града за няколко месеца и Джак пое "бизнеса" му. Бяхме длъжници на Джак и за това се забъркахме в това. Отначало беше забавно, но после разбираш какво си причиняваш. С Грейсън се отказахме от това, но не и да вършим мръснста работа. Както виждате и до ден днешен се опитваме да се измъкнем. Телефонът на Грейсън ме изкара от тези мисли. Беше получил съобщение. Той изпуфтя и си хвърли телефона.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now