57

1.4K 51 3
                                    

Със Зак отидохме на кино и след това се прибрах вкъщи. Не мога да повярвам, че Зейн отново се появи и направи скандал. На всичкото отгоре и се разсърди. Взех си душ и облякох пижамата си. Отидох на дивана в хола и пуснах телевизора. Оставих някакъв канал да върви и си взех телефона. Докато разглеждах социалните мрежи, чух входната врата да се отваря и след малко Нат влезе. Тя остави чантата си и седна до мен на дивана като въздиша тежко.

-Как мина с новото момче?-попитах я.
-Итън не е лошо момче, но не е Грейсън. През цялото време си мислех как Грейсън би постъпил, как би реагирал. Дори по едно време забравих, че съм с Итън и щях да го целуна.-обясни Нат и аз се засмях.-Искам си Грейсън. Ще убия тази кокошка Сара.
-Мда...-измърморих.
-Между другото се записах на кик бокс и ще ѝ смажа физиономията.-каза Нат и сви ръцете си в юмруци.
-Аз ще смажа физиономията на тъпата на Аманда... и на Клоуи... и на Зейн... и на всички.-започнах да се изнервям и съборих една ваза, която беше върху масата и тя се счупи. Станах и започнах да събирам парченцата.
-Май нещо се е случило докато си била със Зак? Сядай да разказваш, сестро.-потупа мястото до себе си Нат и аз оставих стъклата и седнах. Покрих лицето си с шепи и издишах.
-Нали със Зак щяхме да се чакаме пред университета?-попитах и Нат кимна.- Той дойде и отидохме на паркинга, за да взема колата си. Не знам как, но той се спъна и щеше да падне върху мен. Бяхме доста близо един до друг и се взирахме. Изведнъж Зейн се появи и го бутна на земята и започна да му вика да не ме доближавал, още по-малко пък да ме целувал. Аз му казах, че щом той ще се целува с други аз също ще го правя. Накрая той се ядоса и ми каза да вярвам ако искам, че нищо не е правил и си тръгна.-обясних на Нат.
-Да ти кажа този Зак и мен ме съмнява нещо. Така да се спъне и да падне почти върху теб.-каза Нат.
-Не знам, но днес е най-ужасният ми ден. Първо Джак идва и започна да ми говори каква глупачка съм, че съм се вързала на акъла на Зейн, после Зейн се поява и се сбиват, след това и със Зак. Направо ми иде да се върна в Чикаго.-облегнах се на дивана.
-Джак е интригант като Кевин, не му се връзвай.-каза Нат и се загледа в нещо. Изглеждаше замислена и изведнъж скочи.-Мамка му! Как не сме се досетили до сега? Божичко, много сме зле!-започна да вика Нат и да ръкомаха. Аз я гледах объркано.
-Какво?-попитах.
-Кевин и Джак са братя.-каза тя и аз се изненадах.
-Как така? Чакай малко.
-Човек, фамилиите им са еднакви, цвета на косите им, както и очите им. Дори в лице си приличат. Как може да не сме го забелязали?-обясни Нат и се замислих. Тя наистина е права, доста си приличат.
-Мамка му, права си.
-Дали момчетата знаят?-попита тя.
-Не знам и не ме интересува.-казах и станах да досъбера парчетата от счупената ваза. След това с Нат си поръчахме пица и си легнахме.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now