36

2.1K 76 4
                                    

Днес е 21-ви декември и мама ще дойде. Толкова съм щастлива и нямам търпение да я прегърна. Станах от леглото и започнах да се оправям. Отидох и си измих зъбите и се върнах в стаята си, за да се облека. Облякох си черни дънки с висока талия и къс сив суитчър. Днес времето беше мрачно и беше малко хладно. Обух си обувките и слязох долу. Грейсън беше седнал на дивана и си гледаше нещо в телефона.

-Готова съм. Ще тръгваме ли?-попитах го и той ме погледна, след което кимна. Стана от дивана и взе ключовете за колата. Излязохме от апартамента и слязохме долу в паркинга и се качихме в колата на Грейсън. Той запали и потегли към летището.

След около половин час вече бяхме на летището и чакахме мама да се появи. Нямах търпение да я видя и не можех да стоя на едно място, постоянно подскачах или дрънках някакви простотии на Грейсън, а той ми казваше да се успокоя и да млъкна поне за 5 минути. След малко видях мама да се приближава към нас и хукнах към нея. Аз я прегърнах силно и усетих как няколко сълзи се стекоха по лицето ми от щастие.

-Мамо, толкова много ми липсваше.-казах ѝ докато все още се прегръщахме.
-И ти на мен, миличка. Не е същото без теб у дома.-каза тя и се отделихме от прегръдката. Тя погледна към Грейсън и се насочи към него.-Здравей Грейсън! От кога не сме виждали и с тебе?-поздрави го мама и те се прегърнаха.
-Хей, лельо Кармен. Добре дошла!-поздрави я Грейсън и мама се усмихна.
-Как са майка ти и баща ти? Трябва да ме заведеш някой ден и при тях, за да ги видя.-каза мама.
-Добре са и те също много искат да те видят.
-Мамо, до кога си тук?-попитах я.
-На 25-ти вечерта ми е полета.-отговори тя и аз се натъжих.
-Толкова скоро?-попитах отново.
-Аз също искам да остана повече, но не мога. Имам много работа, едвам успях да си взема почивка.-каза тя и аз кимнах.
-Е, пак е нещо.-казах ѝ и тя се усмихна и ме прегърна.
-Искаш ли днес да излезем по женски? Тъкмо да потърся за подаръци.-предложи мама. Аз също трябва да купя подаръци, все още не съм пазарувала. Какво ще купя на Нат? Ами на Грейсън? Ами на Зейн? Сетих се, ще купя китара на Зейн. А на Нат и Грейсън ще измисля все нещо да им купя.
-Да, аз също трябва да купя подаръци. Може да извикаме и Нати. Много искам да ви запозная.-казах развълнувано.
-Аз също много искам да се запозная с най-добрата ти приятелка и гаджето на Грейсън.-каза мама и погледна ту към мен, ту към Грейсън. Ние се засмяхме и се качихме в колата. По пътя писах на Нат да се срещнем в мола след час и тя се съгласи.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now