10

2.5K 74 0
                                    

-Момчето, което харесвам е...-започна Нат, но спря. Обмисляше какво да каже.
-Кое е Нати? Изплюй камъчето.-каза ѝ Зейн. Аз отидох до нея и сложих ръка на рамото ѝ за подкрепа. Тя издиша и започна отново да говори.
-Грейсън.-призна и погледна земята. Грейсън я погледна объркано.
-Какво?-попита Зейн учудено.
-Аз ли съм момчето, което харесваш?-попита Грейсън и я погледна в очакване. Тя само кимна и се изчерви. Усмивка се появи на лицето на братовчед ми и той се приближи, а аз се отдръпнах настрани. Той повдигна брадичката ѝ, така че, за да го погледне.-Защо не ми каза?-попита тихо.
-Мислех, че не изпитваш същото.-отговори Нат.
-Не си ли забелязала как се ядосвам всеки път, когато си говориш с някое момче? Всеки път, когато някой те заговори или пък те погледне ми става нещо. Полудявам... просто.... просто ми иде да го удоша.-каза Грейсън взирайки се в Нат.-Аз също те харесвам, Нати. Харесвам това, че си такова дете, но в същото време можеш да убиеш някой. Ти си забавна, умна и красива. И-и ме правиш щастлив.-каза Грейсън и се усмихна, а Нат го гледаше невярващо.-Ще излезеш ли с мен на среща?-попита Грейсън и повдигна едната си вежда.
-Да!-каза щастливо Нат и го прегърна. Той също я прегърна и след като се отделиха от прегръдката той я целуна по бузата. Толкова са сладки.
-Да не се разревеш сега?-попита Зейн и ме погледна.
-Какво?! Не. Просто се радвам.-отговорих му.-Ти не се ли радваш? -попитах го, а той повдигна рамене.-Разбира се, ти не вярваш с любовта.-казах и извъртях очи.
-Какво искаш да кажеш?попита ме Зейн изнервено.
-Нищо.-отвърнах му и тръгнах към колата. Влязох вътре и зачаках Грейсън. Той все още си говореше с Нат. Зейн изчезна нанякъде. Не ме интересува, ако иска и на Луната да ходи. След 5 минути Грейсън най-накрая реши да дойде. През цялото време се усмихваше глупаво. Радвам се за него. С Нат ще са страхотна двойка.

2 месеца по-късно:

Днес е 13 ноември. Нат има рожден ден и ще ѝ организираме парти изненада. Ще бъде в къщата на Зейн. Той сам предложи. Ще е парти покрай басейна. Нат много обича басейни, а и е топло. В Лос Анджелис времето не се променя, което до някъде е хубаво. Грейсън ще я разсейва цял ден, докато със Зейн подготвим всичко за партито. А да забравих да кажа, че Нат и Грейсън се събраха. Вече официално са гаджета. Излизаха няколко пъти на среща и се събраха. Много са сладки. Не знам защо Зейн не вярва в любовта. Това е толкова прекрасно чувство. Това че не си открил правилния човек, не означава да спреш да вярваш в любовта. Както и да е изгоних тези мисли от главата си. Започнах да се оправям. Часът беше 9. Влязох в банята и си взех душ, след това измих зъбите си и се облякох. Сплетох си две плитки и слязох долу. Закусих набързо и излязох да търся подарък на Нати. Отидох до мола да разгледам. Нат си беше харесала едни маратонки на Nike. Ще ѝ ги взема. Но не знам кой номер обувки носи. Звъннах на Грейсън и го попитах. Той ми каза и взех обувките. Влязох и в магазин за гримове и ѝ взех спирала, очна линия и червило на MAC. Купих торбичка за подарък и ги пъхнах вътре. Ще ѝ направя и колаж с наши снимки. Отидох до фотото и изкарах снимки. Купих рамка и ги наредих. След това ѝ написах картичка и взех една роза. Оставих нещата в багажника и тръгнах към къщата на Зейн. Той трябваше да купи окрасата, храната и да вземе тортата. Спрях пред къщата и слязох. Заключих колата и тръгнах да влизам. Звъннах на звънеца и зачаках някой да ми отвори. Не след дълго вратата се отвори и се появи Зейн. Той ми направи път да вляза и аз седнах на дивана.

New beginning [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now