"7 lucruri pe care trebuie sa le știi înainte sa te vopsești brunet

2.1K 35 0
                                    

Hey guys m-am gândit ca v-ati fi foarte folositor sa știți cele 7 lucruri pe care ar trebui sa le faceți arunci când vreți sa deveniți brunete.

Așa ca hai sa incepem:

1 ☀ Trebuie sa va gândiți la sprâncene.

Dacă vreți sa treceți de la nuanță de blond la cea de brunet, trebuie sa știți ca și nuanța sprâncenelor trebuie sa fie aceeași ca și parul așa ca o sa fiți nevoite sa va vopsiți și sprâncenele.

Fie va folosiți de un produs cosmetic care va ascunde nuanta cea veche , fie va trebui sa le vopsiți, dar nu acasă și trebuie sa va vopsiți la un specialist.

Țineți minte ca atunci când va vopsiți sprâncenele trebuie sa fie cu una sau doua nuanțe mai deschisa ca parul astfel oferind un aspect mai natural.

2☀ Veți descoperi ca "brunet"nu este niciodată "brunet"

Dacă întrebați o persoana care folosește aceasta nuanță de mai mult timp Vă va nedumeri.

Veți descoperi ca brunet-ul este un amestec de mai multe culori, așa ca dacă vreți o nuanță perfecta trebuie sa va duceți la un specialist și sigur va va ajuta cu nuanță potrivita.

3☀ Vopseaua poate dauna grav pielii.

Vopseaua de nuanță închisă conține în marea lor parte o molecula numita p-phenylenediamine (PPDA ori pPD ).

Aceasta mai este întâlnită și în cerneala care se folosește la tatuarea pielii.

Trebuie sa știți ca aceasta poate provoca anumite reacții Cum ar fii: înroșirea pielii, arsuri sau chiar mâncărimi .

Tot ce trebuie sa faceți este sa testați vopseaua înainte de a o folosii pe o participa mica de piele sa vedeți dacă vor apărea anumite reacții.

4☀ Vei învață cât este de dificil sa păstrezi culoarea pe care ai folosit-o.

Dacă alegi sa Îți vopsești parul cu una sau doua nuanțe mai apropiate de culoarea parului tău ca fii mult mai ușor sa Îți menții culoarea.

Dacă alegi sa faci o mare schimbare și sa treci la o alta culoare foarte diferita de cea a parului tău va fii foarte greu deoarece firele noi care cresc vor fii foarte greu de acoperit la rădăcini așa ca este nevoie sa va vopsiți la doua sau trei săptămâni pentru a păstra nuanță parului fresh mereu.

5☀ Trecerea la o nuanță deschisa nu este imposibila, dar este dificila.

Dacă doriți sa va faceți o noua schimbare trecând de la o nuanță închisă la una deschisa este foarte greu deoarece nu este benefic parului fiind dăunător și foarte agresiv acestuia.

Mai bine folosiți o culoare mai deschisa cu doua sau trei nuanțe pentru a nu fii prea incomod parului vostru.

6☀ Ar trebui sa apelezi la profesioniști. Dacă faceți acest pas pentru prima data ar trebui sa apelezi la un profesionist .

Acesta te va sfătui exact ce nuanță de brunet ti se potrivește și ce produse trebuie sa folosească pentru ca parul tău sa nu aibă de suferit .

7☀ Trebuie sa schimbi modul în care te machiezi .

Atunci când te vopsești cu o nuanță sau doua mai deschisa decât cea veche vei realiza ca machiajul pe care îl foloseai înainte (de exemplu blush-ul roz care te făcea sa arăți ca alba- ca- zăpada, acum te face sa arăți nepotrivit nuanței tale de par așa ca o poți înlocui cu o pudra bronzata subtila ).

Experimentează și tine minte când ai nedumeriri că machiajul tip cat-eye se potrivește oricărei nuanțe de par, deci poți fii liniștită dacă ai un astfel de machiaj.

sfaturi pentru feteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum