9 lucruri pe care fiecare trebuie sa le facă în toamna asta

625 10 0
                                    

Toamna înseamnă un nou sezon, noi oportunităţi, multe provocări, dar şi şansa de a face lucrurile mai bine.
Iată ce trebuie să faci pentru a avea o toamnă de neuitat, dar şi pentru a te  simţi mai bine în tot ce faci.

1. Să aibă un ten proaspat de dimineata pana seara

Acordă o atenţie sporită tenului tău, mai ales că se apropie sezonul rece. Data viitoare când ieşi la cumpărături, aruncă o privire prin farmacii pentru a gasi solutia de ingrijire adaptata nevoilor tenului tau si potrivita chiar si unui ten sensibil. Iti recomandam Liftactiv Supreme de la Vichy, crema pentru corectarea continua a ridurilor si a fermitatii, cu actiune pe tot parcursul zilei.

Descopera mai multe detalii despre aceasta crema si beneficiile sale aici!

De la prima aplicare pielea este hidratata si catifelata la atingere. Multumita cafeinei si adenozinei, de dimineata pana seara pielea este netezita, iar trasaturile fetei isi pastreaza din prospetimea diminetii, chiar si dupa orele lungi de munca. Din prima luna, ridurile fine si cele profunde sunt corectate. Crema antirid Liftactiv Supreme este disponibila in farmacii in 2 variante de textura: ten normal-mixt si ten uscat.

2 Să citească o carte de dezvoltare personală

Iti recomand  „Secretele succesului” scrisă de Dale Carnegie, dar poţi alege orice scriere de acest gen care consideri că ţi se potriveşte. Din această carte înveţi că viaţa are mai multe perspective decât iţi poţi închipui, înveţi cum să reacţionezi în situaţii dificile, cum să iţi faci prieteni şi cum să ajungi acolo unde iţi doresti. După ce termini de citit un manual de dezvoltare personală vei vedea o diferenţă în modul în care gândeşti, devenind o persoană mai deschisă, mai precaută şi mai puternică.

3. Să cunoască tendinţele fashion

Pentru că moda este un limbaj, trebuie să îi dai ascultare şi să îl laşi să te poarte prin tendinţele toamnei. Aşadar, consultă revistele de modă, ia-ţi cardul de credit, apoi dă o fugă prin magazine pentru a te reinventa. Un nou look înseamnă mai multă încredere în tine, priviri pline de admiraţie, dar şi oportunitatea de a-ţi face cunoscută identitatea prin stilul tău unic.

4. Sa îşi achiziţioneze cele mai stylish botine

O ţinută devine perfectă atunci când este accesorizată cu o pereche de pantofi de calitate şi de efect. Fiindcă a venit toamna, ar trebui să faci loc în dulapul tău de pantofi unor botine foarte versatile şi stylish. Tipul acesta de pantofi merge atât la ţinute de zi, cât şi de seară, în funcţie de piesele vestimentare pe care le alegi. Deci dacă te-am convins că ai nevoie de o astfel de pereche de pantofi în viaţa ta, atunci poţi să dai fuga la magazin pentru a-ţi procura una.

5. Să fie activă pe Instagram

Poţi să fii activă pe Instagram cum vrei tu, dând like-uri, adăugând poze sau trimiţându-le prietenilor tăi conţinutul de la alţi utilizatori. Newsfeed-ul pe care ţi-l creezi poate fi o reală sursă de inspiraţie pentru tine. Este o platformă cu interfaţă simplă, uşor de utilizat, prin care iţi poţi modifica fotografiile foarte repede.Aşadar, dacă încă nu ai devenit dependentă de Instagram, ar fi cazul s-o faci.

6. Să îşi facă din timp planuri pentru finalul anului

Nimic nu este mai frustrant decât să te prindă finalul anului fără niciun plan şi să ajungi să stai de Revelion acasă. Indicat ar fi să iţi faci timp să strângi un grup de prieteni şi să plecaţi împreună într-o excursie, la sfârşitul anului. Puteţi alege o destinaţie exotică, una a cărei cultură vă atrage sau una montană, unde să practicaţi diverse sporturi de iarnă. Rezervaţi-vă bilete de avion cu cel puţin două luni înainte, apoi nu uita să iţi cauţi o rochie demnă de petrecerea dintre ani.

7. Să iasă doar cu prietenele în cel mai hot club

Probabil nu prea iţi faci timp să ieşi în club fiindcă eşti extenuată după ce termini programul de lucru, iar în weekend preferi să stai cu cei dragi în restaurante cochete sau să te uiţi la seriale. Ei bine, este timpul să mai ieşi prin cluburi. Dacă vrei o experienţă memorabilă, caută un club aflat pe acoperişul unei clădiri, ori lângă o piscină. Ia-ţi prietenele şi pregătiţi-vă să dansaţi o noapte întreagă pe ritmurile muzicii electronice.

8. Să meargă lunar la spa

Trebuie să iţi faci puţin timp şi pentru tine. Relaxează-te, uită de probleme şi elimină toate cauzele stresului din viaţa ta fiindcă nimeni nu merită să ducă o viaţă împovărată de griji. Pe lângă răsfăţul de la spa, iţi poţi schimba ritualul de înfrumuseţare pentru a te simţi şi a arăta mai tânără.

9. Urmărește filmul-documentar „Amy”

Muzica jazz va purta mereu amprenta lăsată de vocea unică a lui Amy Winehouse. Filmul documentar lansat pe 18 septembrie în cinematografele din România ne oferă o faţă nemaivăzută până acum a lui Amy. Acesta este compus din pasaje video în care cântăreaţa însăşi îşi spune povestea, aducând totodată la iveală cântece ţinute în secret până acum. Aşadar, următoarea dată când te vezi cu prietenele, mergeţi să vedeţi „Amy”. Sigur o să vă placă.

sfaturi pentru feteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora