5 trucuri de machiaj care te vor intinerit instantaneu

419 7 0
                                    

1. Renunta la dermatograful negru!

Toate iubim eyeliner-ul si nu ne putem imagina cum ar putea exista o lume fara acesta! Insa, te-ai gandit vreodata sa schimbi notoriul negru cu o nuanta de maro? Subtonurile calde ale maroului vor reusi sa iti scoata ochii in evidenta intr-o maniera ceva mai subtila si mai curata, in timp ce negrul scoate in evidenta cearcanele, creeaza umbre si iti micsoreaza ochii. In plus, orice produs care are tonuri cenusii, imbatraneste! Inclusiv vopseaua de par!

2. Ai grija de sprancene!

Se pare ca femeile din  Coreea de Sud au reusit sa descopere secretele unui aspect tanar! Peste tot in lume, sprancenele bine arcuite sunt considerate alegerea potrivita, insa in Coreea, femeile opteaza pentru o spranceana mai putin conturata cu o arcuire aproape inexistenta. Aceasta forma mimeaza forma sprancenelor naturale  si astfel, produce un efect anti-aging! Incearca de acum o linie mai soft si o arcuire mai blanda a sprancenelor, folosindu-te de un creion de sprancene cu varf moale.

3. Foloseste primer!

Sa fim sincere, mereu consideram primer-ul drept doar un pas in plus in procesul nostru de infrumusetare, avand un efect placebo si nimic mai mult. Insa vai, cat ne putem insela! Acesta joaca un rol extrem de important, mai ales cand vine vorba de piele imbatranita cu aspect tern. Un primer usor, pe baza de apa, poate fi de mare folos.  Amesteca o cantitate mica de primer cu un ruj lichid rose si aplica-l pe varful pometilor. Astfel, poti capata un aer cu adevarat tineresc. De asemenea, il poti aplica si peste fondul de ten daca doresti un finisaj stralucitor.

4. Hidrateaza-te… si apoi iar hidrateaza-te!

Cand iti pregatesti pielea fetei pentru fondul de ten, folosesti o crema hidratanta inaintea produselor de machiaj, nu-i asa?Dar eu îți voi prezenta un  un truc cu mult mai folositor: aplica putina crema si dupa ce ai aplicat fondul de ten. Astfel vei reusi atingerea unui efect de luminozitate, fara a folosi un iluminator, in timp ce tenul tau se va bucura de ingrijire corecta si o hidratare intensa.

5. Go Nude!

Daca problema ta majora este lipsa unui aspect fresh al ochilor, nu dispera! Renunta la eyeliner-ul alb ce creeaza un look retro si achizitioneaza un eyeliner nud (da, exista!). Contureaza-ti ochii cu aceasta  si acestia vor parea mult mai odihniti si mai mari.

Cu o singura miscare iti poti intineri in fiecare dimineata tenul, fara a apela la metode drastice precum bisturiul doctorului plastician. Urmeaza trucurile pe care ti le-am impartasit si vei topi instantaneu anii in plus de pe chipul tau.

sfaturi pentru feteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum