"6 uleiuri folositoare pentru pielea ta."

994 20 0
                                    

Te-ai saturat sa fii bombardata cu zeci si sute de produse pentru ingrijirea pielii de fiecare data cand intri intr-un magazin si deja nu mai stii ce sa alegi. Iar sa citesti ingredientele si instructiunile fiecarui produs in parte ti-ar lua o vesnicie. Poate ca ar fi timpul sa apelezi la niste solutii practice, naturale si in mod sigur foarte eficiente.

Nu ai nevoie de produse scumpe pentru a-ti face pielea sa straluceasca de sanatate. Iata lista completa a celor mai sanatoase, eficiente si ieftine produse care iti vor transforma pielea intr-un timp record.

1. Uleiul de cocos

Nu numai ca te va face sa mirosi ravasitor, dar este si un foarte bun hidratant. Uleiul de cocos este extrem de hranitor si are rezultate fantastice chiar si in cazul acelora dintre noi care sufera in mod cronic de o piele extrem de uscata. Nu numai ca hidrateaza in profunzime pielea, dar previne si deshidratarea acesteia. In plus, este ieftin si il gasesti cu usurinta in farmaciile naturiste si chiar la supermarket.

2. Uleiul de avocado

Uleiul de avocado este bogat in proteine, omega-3 si antioxidanti care hidrateaza pielea, actionand in acelari timp ca o bariera protectoare impotriva factorilor externi.Contine si o substanta cunoscuta sub numele de sterolin care catifeleaza pielea si ajuta la indepartarea petelor brune. Uleiul de avocado ajuta si la cresterea si regenerarea firului de par, precum si la echilibrarea scalpului.

3. Miere si bicarbonat de sodiu

Nu te-ai fi gandit niciodata ca aceste doua ingredinte combinate se pot transforma in cel mai eficient exfoliant, nu? Crede-ma este o reteta pe care nu trebuie sa o ratezi! Mierea contine antioxidanti, enzime si alte ingrediente care curata si hidrateaza pielea, in timp ce bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un veritabil exfoliant, indepartand celulele moarte.

4. Sucul de lamaie

Lamaile sunt recunoscute pentru nenumaratele lor beneficii asa ca probabil nu te surprinde eficienta lor in ingrijirea tenului.Sucul de lamaie curata tenul si ii da luminozitate. Combina-l cu cateva picaturi de apa de nuca de cocos pentru a nu-ti usca fata. Te vei simti mai frumoasa si mai proaspata in doar cateva minute.

5. Uleiul de migdale

Uleiul de migdale are nenumarate beneficii pentru piele: hidrateaza, regleaza PH-ul natural al pielii, are proprietati anti-inflamatorii, trateaza ridurile vizibile, indeparteaza petele brune si poate fi folosit chiar si pentru a ne proteja de razele soarelui. Clar nu trebuie sa lipseasca din rutina ta de infrumusetare zilnica!

6. Zatul de cafea

Zatul care ramane in ibric atunci cand faci cafea turceasca este cel mai bun prieten al tau. Contine o multime de antioxidanti care lupta impotriva imbatranirii premature a pielii. Cand este folosita in creme si lotiuni, cafeaua poate calma ochii umflati si inflamatiile si reduce temporar celulita, lasand pielea neteda si catifelata. Pentru a-l folosi ca simplu exfoliant, amesteca zatul de cafea cu ulei de masline si sare de mare.

sfaturi pentru feteWhere stories live. Discover now