Uleiul de argan aliatul unui par sănătos și frumos

295 3 0
                                    

Nu numai ca este considerat miraculos, ba chiar a fost numit ‘aur lichid’ datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce in materie de frumusete. Da, ma refer la  uleiul de argan!
In principal, uleiul de argan este extrem de eficace in pastrarea si imbunatatirea sanatatii parului tau.

1. Grabeste cresterea parului

Unul din nenumaratele beneficii pe care uleiul de argan le aduce este cresterea rapida a parului. Datorita concentratiei mari de vitamina E si antioxidanti, acesta provoaca marirea numarului celulelor din par iar, ca rezultat, productia parului sanatos.

2. Mareste eficienta samponului folosit

Adaugand ulei de argan, vei usura aplicarea samponului iar parul tau va fi mai moale, mai puternic si mai stralucitor. Aplicat odata cu samponul, uleiul de argan este extrem de eficient in repararea parului degradat, uscat si chiar atacat de agentii chimici din vopseaua de par.

3. Este un produs de coafat extrem de bun

Uleiul de argan este alegerea perfecta in aranjarea parului. Nu contine chimicale precum alte produse de styling, asadar pe termen lung nu maltrateaza. Aplica-l inainte de indreptarea parului si va oferi o protectie adecvata impotriva deteriorarii. Sunt necesare doar cateva picaturi iar podoaba capilara va fi usor de manevrat pe toata durata zilei.

4. Functioneaza incredibil pe post de balsam leave-in

Acest ulei nu este gras, asadar functioneaza foarte bine pe post de balsam leave-in, astamparand firele neascultatoare fara sa ingreuneze parul ci, din contra, oferindu-i volum si stralucire.

5. Previne varfurile despicate

Folosindu-l constant, uleiul de argan va ajuta în prevenirea acelor nesuferite varfuri despicate. Patrunde rapid în firul de par si il intareste din profunzime.

6. Reda stralucirea firului de par

Unul dintre nenumaratele beneficii ale uleiului de argan este, dupa cum am mentionat si mai sus, capacitatea lui de a reda stralucirea firului de par tern. Confera un luciu natural ca atunci cand acesta ar fi puternic si sanatos.

7. Previne pierderea firelor de par

Fiind bogat in vitamina E si acizi grasi, uleiul imbunatateste elasticitatea parului si reduce caderea parului. Poti aplica pe par direct ulei de argan sau poti cumpara un produs care contine ulei de argan, special dedicat repararii firelor de par.

sfaturi pentru feteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora